Lautprecher windows setup HDMI und 5.1 Verstärker | Page 4

Discussion in 'Allgemeines Supportforum' started by cubii, January 30, 2013.

  1. steamengine64

    steamengine64 Portal Pro

    Joined:
    December 9, 2012
    Messages:
    78
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Bei klassischen Stereo CD`s kann schon eine Dolby Prologic Matrix mit beigemischt sein. Ist halt mit digitalisiert worden. Sinnfrei, klingt furchtbar, aber wir können es!!! Meine Surround-Vorstufe bietet verschiedene Modi an: "Dolby Prologic" "Dolby Proligic Music" "Dolby Prologic Movie". Nur bei Dolby Prologic bleibt Stereo Stereo (mit Cassettendeck getestet). Bei den anderen Modi wird dazu gedichtet, was NOCH furchtbarer klingt, als wenn die Proligic-Matrix vorhanden WÄRE.

    Gruß



    Klaus
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. juro

    juro Portal Pro

    Joined:
    March 23, 2009
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    32
    Ratings:
    +49 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  4. cubii

    cubii Portal Pro

    Joined:
    November 1, 2006
    Messages:
    627
    Likes Received:
    32
    Ratings:
    +32 / 0
    Show System Specs
  5. pur_berger
    • Super User

    pur_berger Super User

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    1,679
    Likes Received:
    183
    Gender:
    Male
    Location:
    Vienna
    Ratings:
    +270 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
  6. cubii

    cubii Portal Pro

    Joined:
    November 1, 2006
    Messages:
    627
    Likes Received:
    32
    Ratings:
    +32 / 0
    Show System Specs
    Ja, warum? nicht möglich? Hab noch keine Zeit gehabt, das zu googlen

    Immerhin gehts jetzt mit nem Muasklick und 2 mal Enter
     
  7. pur_berger
    • Super User

    pur_berger Super User

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    1,679
    Likes Received:
    183
    Gender:
    Male
    Location:
    Vienna
    Ratings:
    +270 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    Freilich geht es. Das Problem war (für mich) eher immer das dann per FB ausführen zu können. Diese zwei Klick und gut ist wollen auch abgebildet werden :)

    AutoHotKey geht ganz gut.
     
  8. cubii

    cubii Portal Pro

    Joined:
    November 1, 2006
    Messages:
    627
    Likes Received:
    32
    Ratings:
    +32 / 0
    Show System Specs
    Dafür habe ich früher im MYMenu genutzt. Hoffentlich geht das noch, werd mal was basteln mit deinem Tip und Mymenu.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!