1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[WiP] - madVR support in MP1 | Page 441

Discussion in 'Area 51 - Testing Area' started by Sebastiii, March 20, 2016.

  1. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    578
    Likes Received:
    310
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +711 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    c'est bon :)
    didnt have much time yesterday, so tried not much but i updated madvr and tried mphc to compare and guess what happen ... a black screen with mouse pointer:p
    oh damn, crazy fall update, gonna try a bit more tonight but tbh. zero hope at the moment and until further notice.... a new nvidia driver or a ms fall fix update arrives that may worth it....


     
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,813
    Likes Received:
    5,413
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,942 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    • Thank You! Thank You! x 1
  4. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    578
    Likes Received:
    310
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +711 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    sounds promising :p asap;)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  5. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,813
    Likes Received:
    5,413
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,942 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    New version V371 in first post along with Auto3D :p
    There is another rework to fix the blackscreen issue on stop.
    I was running also in madVR error when grabbing frame on some video so changed the format of the grab while waiting a new fix (maybe from madVR filter).
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  6. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,813
    Likes Received:
    5,413
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,942 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Ah also about the stop that didn't go (end of file) on TV Recorded is related to RTSP somehow, UNC mode it's working and also with EVR :p
    So need to post log for @Owlsroost :p
     
    • Like Like x 1
  7. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,813
    Likes Received:
    5,413
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,942 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Still always the blackscreen on stop but happen on my side after a while (at least need a lenght of serie time 45 min) after that all stop lead to a blackscreen that can be solved by bringing something on top (taskbar or even the Auto3D from the remote). !!!!!! :)
     
    • Like Like x 1
  8. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    578
    Likes Received:
    310
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +711 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    the misery continued..
    i've tried pretty much everything possible but still no success...still black at the start..:p
    in the end i even tried it with evr and it seems also there its kinda same game or even worse, no picture but sound until the end of the samples...:( maybe something is completely wrong on my side but i doubt it, so i gave up till more time on weekend^^
    only tv always worked instantly without any blacks on start. damn strange like that damn task manager opening himself on restart...:ROFLMAO::censored:
     
  9. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,813
    Likes Received:
    5,413
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,942 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hey ?
    Is it maybe related to audio HD ?
    Does an SD sample with mpeg audio is ok ?
    I think the windows version 1709 is really broken somehow lol.
     
    • Like Like x 1
  10. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    578
    Likes Received:
    310
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +711 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    hey ho ^^
    yep, maybe m8 :) i havent tried this especially but tbh everything seem possible ... and because it happen on two very different clients. one of them directly connected to the tv... and because it seems the same with insider desktop and a d/a surround headphone as well ...
    i wont give up but it doesnt make fun atm (btw. insider rdp, still broken too)
    salute
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  11. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,813
    Likes Received:
    5,413
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,942 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    :) Yep friend of mine at work (he use kodi) has the issue too but strangely with SD video or he think for SD audio mpeg etc. it works lol :p
    Still something is wrong for sure :)
     
    • Like Like x 2
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 2, Guests: 6)

  1. kenwonders,
  2. daWooky
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Like Us On Facebook

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!