Maya: Beta release 04-04-10 (Original Thread) | Page 79

Discussion in 'Maya' started by joostzilla, August 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kjd01
    • Premium Supporter

    kjd01 MP Donator

    Joined:
    April 24, 2009
    Messages:
    159
    Likes Received:
    19
    Ratings:
    +19 / 0
    Re: Maya: Beta release 06-02-10



    There is still a text overlap problem with the TV Mini Guide and the time is in the wrong place. I have attached my modified xml that is based on the one you had in a 4tr fix which fixes the problem and also includes the next program feature.
     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. dlarge500
    • Premium Supporter

    dlarge500 Extension Designer

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Occupation:
    maintenance manager
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +453 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Maya: Beta release 06-02-10

    i have the same problem with overlapping in minitvguide with german translation. In svn version is the same.
     
  4. Teclis16

    Teclis16 Portal Member

    Joined:
    April 19, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Re: Maya: Beta release 06-02-10

    I just installed the newest Version of MP 1.1.0 RC1. I thought if I use a new version, I also have to take the chance to use a new skin, so I got to Maya :) Looks really great!!!

    But my MCE Remote is not working, just the Cursor and the Enter Button, all the other buttons, like Back and fast&slow forward are not working. What do I have to do?
     
  5. ejvdh

    ejvdh Portal Member

    Joined:
    February 26, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Re: Maya: Beta release 06-02-10

    Did you select 'MCE remote' in MP configuration?
     
  6. infernalshad

    infernalshad Portal Pro

    Joined:
    November 25, 2007
    Messages:
    70
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Re: Maya: Beta release 06-02-10


    Noone an idea? :(

    Maybe Maya is only working in MP 1.1? I haven't found any information about this..
     
  7. pilehave
    • Premium Supporter

    pilehave Community Skin Designer

    Joined:
    April 2, 2008
    Messages:
    2,566
    Likes Received:
    500
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical consultant, marketing
    Location:
    Hornslet
    Ratings:
    +517 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Re: Maya: Beta release 06-02-10

    Did you enable weather and RSS in the Maya BasicHome plugin? Have you selected a city in weather-config of MP? And how about InfoService, is it installed?
     
  8. Bagal
    • Premium Supporter

    Bagal MP Donator

    Joined:
    December 15, 2006
    Messages:
    229
    Likes Received:
    16
    Ratings:
    +16 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Re: Maya: Beta release 06-02-10

    Maya only works with MP 1.1, so I would assume this is your problem, the Maya devs have said that they won't be supporting MP 1.02 because it's too much work to support 2 versions of the skin and that they are hoping to release Maya around the time when MP 1.1 is officially released.
     
  9. infernalshad

    infernalshad Portal Pro

    Joined:
    November 25, 2007
    Messages:
    70
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Re: Maya: Beta release 06-02-10

    Yes i have activated both, RSS and Weather, both filled with Citys and RSS-Links!

    Info-Service Plugin is installed and enabled.

    Feeds and Weather enabled and Twitter disabled!

    Bagal: Oh...thanks :D But is there any information about this? i couldn't find some..
    Uhm well... My MP 1.0.2.0 is fully configured, but i want to use the great Maya skin...so how stable is MP 1.1 at the moment? And is there an "update"-Option, so i can import my old settings?

    I'm using Moving Pictures, MP-TVseries, and TV in MP, are these things working fine with MP1.1?
     
  10. Teclis16

    Teclis16 Portal Member

    Joined:
    April 19, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Re: Maya: Beta release 06-02-10

    That's what I forgot :) :D
     
  11. cruse
    • Premium Supporter

    cruse MP Donator

    Joined:
    November 7, 2007
    Messages:
    166
    Likes Received:
    41
    Ratings:
    +41 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Re: Maya: Beta release 06-02-10

    There is no update option for installs prior to 1.1.0 RC1 but there will be for the following 1.1.0 RCs.

    No stability problems so far, TV even got stabler for me in 1.1.0 RC1. The plugins you mentioned work like a charm.

    So you really should consider jumping on board. Best of luck.
     
    • Like Like x 1
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!