MediaPortal SVN-Snapshot:-03-07-2009 01-58h - Revision:21864.rar (1 Viewer)

midgar

MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 4, 2007
    63
    3
    Lucca, Tuscany
    Italy Italy
    milkdrop not working after this SVN

    Visualisations no longer seen, milkdrop\R4.

    Config logs error is

    2009-03-07 13:21:32.185913 [Info.][Config Main]: VisualisationManager: Failed to get viz plugins - System.ArgumentException: The path is not of a legal form.
    at System.IO.Path.NormalizePathFast(String path, Boolean fullCheck)
    Same here, Milkdrop not showed anymore on mediaportal configuration's music section.
    :(
     

    DaiC1

    Portal Pro
    November 17, 2007
    77
    2
    Neath
    Wales Wales
    I get a unhandled exception when I run Mediaportal conf with this svn, file attached.

    Any Ideas.

    Fixed looks like one of the config.xml's was corrupt after update.
     

    Helios61

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 30, 2008
    4,587
    871
    58
    NRW
    Germany Germany
    Country flag
    Installation not possible here on a clean install! I get this error - message:



    Then i have installed it -> same issue again! Older SVN is working fine!

    Best regards

    Helios
    Now i have made a fresh, clean iInstall of Vista and MP! It doesn't work, same issue and i can't install all the netf.......:(

    Best regards

    helios
     

    RickG

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 17, 2008
    4
    1
    United States of America United States of America
    MediaPortal Configuration want start

    I am receiving an error when trying to start the MediaPortal config. I'm running in a client server environment. I updated the server to this svn then setting up the client I'm receiving this error message.

    TvPlugin and MediaPortal don't have the same version.
    Please update the older component to the same version as the newer one.
    MpConfig Version: 1.0.0.21864
    TvPlugin Version 1.0.0.21149
     

    Attachments

    Paranoid Delusion

    Moderation Manager
  • Premium Supporter
  • June 13, 2005
    13,062
    2,978
    Cheshire
    United Kingdom United Kingdom
    You need to run the tvserver.exe to install the tvclient plugin only on your client, just select plugin only when installing.
     

    malarcy

    Portal Member
    April 18, 2007
    12
    0
    Hello - DVB-T EPG grabbing not working for me in this SVN - went to the previous weekly and it sprung to life.

    Vista 32bit SP1 - UK - Bluebell Hill transmitter, Hauppage Nove-T PCI Dual Tuner DVB-T card.

    Malarcy
     

    iosub

    Portal Pro
    April 26, 2006
    573
    30
    San Sebastian
    hi I dont know if is new to this snv but when I got to tv/scheduder to change a setting for a schedude (when is a Serie and there is not outgoing recordings,so is emptly)
    I get 'label missing'
    steps
    1 go to mytv
    2 select 'scheduled' and have series checked
    3 on scheduled recordings select a recording serie
    4 chick 'lnfo' on the remote
    5 select ' 3 settings '
    you get an screen with 'label missing' ONLY IF THERE ARE NOT UPCOMMING Episodes"

    is allways reproducible

    Logs
    When "Series" is checked "I get Label missing"


    iosu
    Hi,
    Yeah it's a label which we didn't know where was ;)
    So it shoud say nothing found or something similar(not sure if it's used other places)

    Regards
    Roy
    Thanks for you answer

    I have explain incorrectly the problem.

    The real bug is that none of the buttons works. So I can not change any of the setting of the recording (serie) if I select on "pre- record" etc nothing happens. This is a real problem if the EPG does not have the data (so there is not upcomming episodes) and I want to change any of the settings.

    Thanks Again
     

    Attachments

    ronilse

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    282
    Moss
    Norway Norway
    Country flag
    hi I dont know if is new to this snv but when I got to tv/scheduder to change a setting for a schedude (when is a Serie and there is not outgoing recordings,so is emptly)
    I get 'label missing'
    steps
    1 go to mytv
    2 select 'scheduled' and have series checked
    3 on scheduled recordings select a recording serie
    4 chick 'lnfo' on the remote
    5 select ' 3 settings '
    you get an screen with 'label missing' ONLY IF THERE ARE NOT UPCOMMING Episodes"

    is allways reproducible

    Logs
    When "Series" is checked "I get Label missing"


    iosu
    Hi,
    Yeah it's a label which we didn't know where was ;)
    So it shoud say nothing found or something similar(not sure if it's used other places)

    Regards
    Roy
    Thanks for you answer

    I have explain incorrectly the problem.

    The real bug is that none of the buttons works. So I can not change any of the setting of the recording (serie) if I select on "pre- record" etc nothing happens. This is a real problem if the EPG does not have the data (so there is not upcomming episodes) and I want to change any of the settings.

    Thanks Again
    Hi,
    That screen is for upcoming shows so changing anything in that screen for something which is not availible doesn't sound logic, but maybe i misunderstand it(not used that view here). Have this changed lately or been like it for some time(aka designed)?

    Regards
    Roy
     

    arsenal333

    Portal Pro
    December 26, 2006
    67
    9
    45
    Melbourne
    Helios61

    Had the same problem for Vista - Installing framework 2.0 SP2 didn't fix as you've described.

    Download and install
    Windows6.0-KB958481-x86
    Windows6.0-KB958483-x86
    dotnetfx35setup

    don't know which one fixed it - just know one or all of them do - worked for my server/client and other client that had the same problem.
     

    iosub

    Portal Pro
    April 26, 2006
    573
    30
    San Sebastian
    Hi,
    Yeah it's a label which we didn't know where was ;)
    So it shoud say nothing found or something similar(not sure if it's used other places)

    Regards
    Roy
    Thanks for you answer

    I have explain incorrectly the problem.

    The real bug is that none of the buttons works. So I can not change any of the setting of the recording (serie) if I select on "pre- record" etc nothing happens. This is a real problem if the EPG does not have the data (so there is not upcomming episodes) and I want to change any of the settings.

    Thanks Again
    Hi,
    That screen is for upcoming shows so changing anything in that screen for something which is not availible doesn't sound logic, but maybe i misunderstand it(not used that view here). Have this changed lately or been like it for some time(aka designed)?

    Regards
    Roy
    HI..

    If you see my steps to reproduce the bug.. I'm changing a serie schedule. Let's see if I explay correctly

    Today is saturday and I had setup to record a serie every friday with a "post-Record of 15minutes"
    when I go to watch yesterday recorded show I see that "15 minutes" is not enought so I have misse part of the show.
    Then I go to "Tv-Schedules" to change the schedule of the serie to change "post-record" to 30 minutes.
    My surprise is that I see "the screen that I post before" so I can not change the setting because the Post-Record button does not work. There are not upcoming episodes because the EPG does not have the data for next friday. So here is the bug.. I have to wait until the EPG shows an upcoming episode to change.

    Do you see the logic?

    Thanks!
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    Symphy Version 0.2.9.0 for MediaPortal 1.25 ASIO music player 0
    doskabouter Installing mediaportal MediaPortal 1 3
    A Mediaportal Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.25 Released! News and Announcements 1
    horned_reaper Standby is prevented by MediaPortal client General Support 0
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    high [unanswered] Hallo möchte gerne Mediaportal. nutzen kann mich jemand anrufen? contactform feedback and requests 2
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    ajs [Rejected] Mediaportal Codename MediaPortal 1 41
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    N Steam release of MediaPortal MediaPortal 1 Talk 0
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    M Fehlerhafter Link auf der aktuellen MediaPortal Seite Page- und Forumsfeedback 0
    H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
    atlantic How to use Spotify inside Mediaportal? Listen Music 18
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    Rob Hexenmeister Mediaportal Properties #plot etc... General Support 3
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
    S [solved] access the desktop without leaving mediaportal General Support 5
    J New computer with win10 and how will i set Mediaportal up ? Newcomers Forum 55
    T MediaPortal Extensions Manager Fehlermeldung bei Installation einer Erweiterung Installationsprobleme? 1
    Similar threads

























    Top Bottom