Missing controls when using Default Wide-Skin

Discussion in 'My TVSeries' started by DIDO666, September 10, 2013.

  1. DIDO666

    DIDO666 Portal Pro

    Joined:
    August 8, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 2
    Whe I use the Default Wide Skin I have this problem.
    MP-TV Series.jpg
    If I use Streamed Mp I don't have this problem.

    Hope somebody can help me.


     
    • Missing System Logs and/or Specs Missing System Logs and/or Specs x 2
    • Agree Agree x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. angie05
    • Premium Supporter

    angie05 MP Donator

    Joined:
    March 29, 2010
    Messages:
    141
    Likes Received:
    82
    Ratings:
    +119 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    same problem here

    edit: ok, found the other thread
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!