1.10.0 [MP1-4578] Crashes after standby (2 Viewers)

Sebastiii

Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,574
    10,393
    France
    Home Country
    France France
    Country flag
    Can you try with watchdog ? (first option) the crash seems to be related to WifiRemote. :)
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,574
    10,393
    France
    Home Country
    France France
    Country flag
    Crash on resume with no AVR/TV on. V32. Logs helpful? And resolution did change to 1024x768 (although I did this reg-change)

    Just to be sure, from the log, it seems you didn't check the new option right ? (would like a confirmation lol). So if not checked, it can be normal that MP can be restored to 1024x768.
     

    The_Stig

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 5, 2005
    2,176
    428
    Country flag
    Just to be sure, from the log, it seems you didn't check the new option right ? (would like a confirmation lol). So if not checked, it can be normal that MP can be restored to 1024x768.
    Yeah, you're right. Check now and it was disabled...weird...turn it on again now. Sorry for bothering you.


    Can you try with watchdog ?
    Will do!
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,574
    10,393
    France
    Home Country
    France France
    Country flag
    Let me try again :)
    Maybe the setting is not stored

    Edit :
    Seems to be stored here :)
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,574
    10,393
    France
    Home Country
    France France
    Country flag
    Tried with watchdog and no issues whatsoever. So thumbs up from me. Thanks seb!!! Will test further!

    Yep :) but if you can try a long run, for sure this branch should be better (or if we have regression lol) than current MP master :)
    In your log i can see that volume / audio device lead to some exception even when device is there but it looks better than your previous log with D3D error and can lead to mp freezed :)
     

    killer8

    Portal Pro
    July 29, 2012
    378
    186
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    For me V30 works fine, I would like to update to the newest patch is it recommended to check the new checkbox even when it was working fine before?
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,574
    10,393
    France
    Home Country
    France France
    Country flag
    Testing regression is always good :)
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Withdrawing this question as I've decided to change hardware. Thanks anyway for your help.
    Withdrawing this question as I've decided to change hardware. Thanks anyway for your help.
    Hi there, I've been using MP1 for a few years without issues. In December I bought a new TBS card (6910) with CI interface. I...
    Replies
    3
    Views
    698
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the next release. We allocate about one month for Pre Release testing. In that time we will only fix bugs, after which comes the final release! Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    0
    Views
    434
    Just for your information: couldn't find the ns*.tmp file...
    Just for your information: couldn't find the ns*.tmp file...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    39
    Views
    2K
    Hallo, Since the update to MP1 27 pre, the refresh rate display no longer works correctly. The font is too small and illegible. The display can be reached with "Shift, 1". Andreas
    Hallo, Since the update to MP1 27 pre, the refresh rate display no longer works correctly. The font is too small and illegible. The...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    2
    Views
    994
    I thinks this is the first time I've installed MP on all my machines without a single IO error 32. Good work guys, thanks!
    I thinks this is the first time I've installed MP on all my machines without a single IO error 32. Good work guys, thanks!
    We have just released MediaPortal 1.26 - Winter is coming... Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5031] - Fix Invalid File...
    Replies
    1
    Views
    1K
    Top Bottom