Music playback stops (1 Viewer)

Requiem

MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 1, 2012
    588
    216
    Home Country
    Germany Germany
    I'll also try that and report back.
     

    Requiem

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 1, 2012
    588
    216
    Home Country
    Germany Germany
    Might well be, as I also have a multiseat setup and all media is played from a network share.
     

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    48
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    TNX for reporting that back @volumia
    We need to debug that part to figure out if it's causing the issues.

    ** EDIT **
    Tried to reproduce with the option enabled, but music played 3 tracks in a row until i stopped it.
     
    Last edited:

    Requiem

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 1, 2012
    588
    216
    Home Country
    Germany Germany
    ** EDIT **
    Tried to reproduce with the option enabled, but music played 3 tracks in a row until i stopped it.

    I've had this bug at very different times. Sometimes media (music, series) played for quite a while without any problems (sometimes hours), sometimes it stopped after some minutes.

    Feedback after some days: No more problems with that when disabling the file existence cache. Thanks for the hint again, @volumia
     

    Monchi

    Portal Pro
    January 7, 2008
    78
    8
    This bugs seems to be still existing. I turned off the "file existence cache" but the music keeps stopping after a random playbacktime.
    Are there any further information about this behaviour? Or what logs do you need for debugging?
     

    volumia

    Portal Pro
    November 23, 2011
    124
    71
    whereever my feet take me...
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Does the player actualy stop, or does the audio cut out and is the timer still running in the music player?
    Can you tell me what codecs you use and is your MePo connected directly to a TV over HDMI or are you going through a receiver over HDMI (MePo ->receiver->TV)?
     

    Monchi

    Portal Pro
    January 7, 2008
    78
    8
    My TV is directly connected over HDMI but I use a SPDIF link to connect my AV-receiver (connection between htpc and receiver).
    I use the BASS-Player to play the mp3 (VBR).
    The player actualy stops (the timer disappears)
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,583
    10,403
    France
    Home Country
    France France
    @Monchi
    Can you clean your log and then start MP with watchdog and select option #1 -> reproduce the issue and post log please ? :)
    Thanks.
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom