[fixed] My Videos PIN protected folders in "Title View"? (1 Viewer)

Wo0zy

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 30, 2008
    394
    134
    United Kingdom United Kingdom
    Thanks Deda,

    Downloading now. Will test shortly.

    All the best,

    Mick.
     

    Wo0zy

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 30, 2008
    394
    134
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Deda,

    Sorry to be a pain but it doesn't seem to be working mate. But it's a different problem now :).

    When opening videos in any DB view the context menu appears immediately (and works) but no movies appear regardless of whether pin protection is enabled on any folder or not. There is a spinning "loading" circle but that's it.

    I'm testing on a PC at work so it's a different system from last night. Hope I've not missed anything. Don't want to waste your time.

    Log attached.

    All the best,

    Mick.
     

    Deda

    Lead Dev MP1 Videos
  • Premium Supporter
  • March 18, 2009
    2,423
    2,385
    Zagreb
    Croatia Croatia
    Country flag
    All is ok, no pain :), just null exception error. I intentionally didn't protect the code just to see what else can go wrong.

    Try new one :)
     

    Wo0zy

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 30, 2008
    394
    134
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Deda,

    Really not sure what's going on mate.

    Finally got the video library to load with the latest patch. I was testing with svn 28036 and for some reason applying the patch and installing over the top of my existing install was causing my problem.

    In the end I built 28036 without the patch and installed. Then patched, re-built and installed over the top and it seemed to work :confused:

    However, I'm now back to the same situation. Locked content doesn't display after entering the pin. As before the context menu option changes from "unlock" to "lock" but the titles just don't show up.

    Really not sure what I'm doing wrong here. Sorry :(

    Log file attached. Also "Before", "During" and "After" screencaps.

    All the best,

    Mick.
     

    Attachments

    Deda

    Lead Dev MP1 Videos
  • Premium Supporter
  • March 18, 2009
    2,423
    2,385
    Zagreb
    Croatia Croatia
    Country flag
    Just to clear something:

    * You have one main folder movies shared on server.

    * In that folder you have 2 subfolders movies and kids movies.

    * In both folders you have movies which are in theirs directory ie:

    \\server\movies\movie\moviefile.avi

    * You add 2 share folders, 1 is movies with PIN and 2nd is kidsmovies without PIN

    I exactly tried to recreate that and do not have any problems, no matter how many subdirectories are in shared folder.


    Cause why you don't see protected movies is this:

    Directory:'\\WHSERVER\Movies\Avatar - 2009' CurrentShare:'\\WHSERVER\Movies'

    I just can't get it why code on your system produce directory variable with extra path where movie is (Directory:'\\WHSERVER\Movies\Avatar - 2009' )


    I will change string compare from "equal" to "exists" and I think it will work but I need to see implication of that if something can slip through. Let's keep fingers crossed :).
     

    Wo0zy

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 30, 2008
    394
    134
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Deda,

    No. That's not how my test environment is configured mate.

    To clarify this is how I have things set up.

    I have two separate video folders.

    1. Movies
    2. Kids Movies.

    These folders are two individual shares on a WHS (see attached shares.jpg).

    In MP Configuration I have each of these shares configured as a video folder (see attached MPVideoFolders.jpg)

    I've re-built my DB by scanning the two video folders (see attached MPVideoDB.jpg) and the DB works fine.

    For testing a apply a PIN to the Movies Share/Folder but the same thing happens if I apply a PIN to the Kids Movies folder.

    If no PIN's are configured the Videos DB views show all content. If a PIN is configured I get the behaviour described in previous posts.

    Both folders contain various movie content types but most are DVD Folder rips and ISO's. All movies are located within a sub folder under the root share (\\WHSERVER\Movies\"MovieName" or \\WHSERVER\Kids Movies\"MovieName"). Examples as follows

    \\WHSERVER\Movies\Avatar\Avatar.iso
    \\WHSERVER\Movies\Pirates of the Caribbean At World's End\VIDEO_TS
    \\WHSERVER\Kids Movies\Bolt - 2008

    Obviously, under the Video_TS folders there are the various vobs, ifos and bups associated with a DVD folder rip.

    Is the fact that I'm using two root shares rather than one a problem? If so I'm sorry if I misunderstood.

    Hope this helps.

    All the best,

    Mick.
     

    Attachments

    Deda

    Lead Dev MP1 Videos
  • Premium Supporter
  • March 18, 2009
    2,423
    2,385
    Zagreb
    Croatia Croatia
    Country flag
    try last patch, it should work for you. I found the cause in virtualdirectory code, it behaves differently with remote server and shared folder on local machine (as I tested but with UNC path to simulate your case) and it produce different directory lvl string.
     

    Wo0zy

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 30, 2008
    394
    134
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Deda,

    Success!!:D

    Working very well with the latest patch. Will give it a thorough testing over the next few days but so far so good.

    Thanks for persevering with me :)

    All the best,

    Mick.
     

    Paranoid Delusion

    Moderation Manager
  • Premium Supporter
  • June 13, 2005
    13,062
    2,978
    Cheshire
    United Kingdom United Kingdom
    What tickles me about PIN protection, is smart kids (I have two) only have to go into MP config and delete any PIN number there and have full access.

    Would not mind MP config itself to be PIN protected ;)

    Slightly off-topic I know.
     

    Deda

    Lead Dev MP1 Videos
  • Premium Supporter
  • March 18, 2009
    2,423
    2,385
    Zagreb
    Croatia Croatia
    Country flag
    What tickles me about PIN protection, is smart kids (I have two) only have to go into MP config and delete any PIN number there and have full access.

    Would not mind MP config itself to be PIN protected ;)

    Slightly off-topic I know.

    Lol, if only this is the only way how to see protected content :).
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    N [not reproducible] Online videos not working at all Submit: Bug Reports 1
    R Bug: Video Folders disappear General Support 11
    Stephen O'Kane [SOLVED] TV Stream stuttering - both Video and Audio Watch / Listen Media 14
    B some music videos stutter Watch / Listen Media 0
    I 1.25.0 Videos in HEVC UHD 2160p don't play good watch/edit Videos 8
    CanadianEh MP TV server rebuild with Colossus 2 - Kodi clients receive PMT error when playing videos recoreded by Colossus 2 TV-Server 1
    Rob Hexenmeister Skinning Online Videos question OnlineVideos 2
    A [solved] How to Play All Videos in a List watch/edit Videos 3
    O 1.25.0 Codecs and Video Format for PlayStation 2 Codecs, External Players 0
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    I Video Playback Stuttering General Support 45
    B some videos jerky Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    T Kurze Tonaussetzter bei Videos und TV Allgemeines Supportforum 1
    mrmojo666 [Tv Server Plugin ]Direct Show Video Control Plugin 0.0.0.1 for Hauppauge PVR cards MediaPortal 1 Plugins 0
    ajs [Proposal] Video embedded cover MediaPortal 1 1
    G [solved] Black Screen on all videos after upgrading to either 1.23 or 1.24 from 1.22 General Support 4
    H random black screen live tv and videos (amended) General Support 0
    404 [solved] Live TV...video and audio freeze General Support 20
    R kein Ton bei TV, Video, Aufnahme, Musik Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    U [solved] Dynamic Refresh Rate for 23fps video Watch / Listen Media 1
    J Debug OnlineVideos, How To? OnlineVideos 1
    A MP2.2.2, understanding movies/videos/tv and WTV recordings. General 16
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    H [solved] Video database genres, sort titles and collection thumbnails Newcomers Forum 12
    Similar threads

























    Top Bottom