Netflix for OnlineVideos | Page 35

Discussion in 'OnlineVideos' started by Ministerk, October 1, 2014.

  1. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    What do you mean? Can you please give an example or elaborate your problem? The remote handling has not changed.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. limpwhizkid
    • Premium Supporter

    limpwhizkid Retired Team Member

    Joined:
    February 22, 2008
    Messages:
    575
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Payed hacker
    Location:
    on your IPC$
    Ratings:
    +76 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    ministerk , first of all thanks from my kids, they use netflix a lot :)

    they do have one question , everytime they click STOP, it shows mediaportal , but the focus is away on MP, and the MP thumbnail in the taskbar is blinking.
    the only way they can go back to netflix is press the green mce button and select netflix again from online videos. (all other buttons dont seem to work)

    is there a way to prevent this "focusstealing" ?
     
    • Like Like x 1
  4. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    There is no universal solution for this i think. You can try to enable/disable a couple of things in MP config - mp always on top in full screen and hide task bar when in fullscreen.

    In next version of OV the minimizing and restoring of MP when using the BrowserPlayer will change, then you might want to revisit those settings again (as a heads up).
     
    • Like Like x 1
  5. limpwhizkid
    • Premium Supporter

    limpwhizkid Retired Team Member

    Joined:
    February 22, 2008
    Messages:
    575
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Payed hacker
    Location:
    on your IPC$
    Ratings:
    +76 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    thanks!, taskbar was already on hide..
    but the Always on top does the trick , not visually , but functional it does.
    the blinking stays, but the remote "listens" also to back button now and you can continue to browse netflix from where you where!
    so works for me :)
     
    • Like Like x 1
  6. mts1
    • Premium Supporter

    mts1 MP Donator

    Joined:
    April 9, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Hi guys.
    I have no audio in Netflix, other channels work.
    Any thoughts?
     
  7. limpwhizkid
    • Premium Supporter

    limpwhizkid Retired Team Member

    Joined:
    February 22, 2008
    Messages:
    575
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Payed hacker
    Location:
    on your IPC$
    Ratings:
    +76 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    if you go with your browser to netflix instead of MP, do you have audio ?
     
  8. mts1
    • Premium Supporter

    mts1 MP Donator

    Joined:
    April 9, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    I wanted to avoid this, as it requires some "rewiring".
     
  9. mts1
    • Premium Supporter

    mts1 MP Donator

    Joined:
    April 9, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    OK. Here is the answer to my problem - the sound from the Netflix always goes to the system default device, regardless of the MediaPortal settings. However, other channels, like YouTube, obey the settings.
    Any suggestions/fixes besides making my the audio device I want to use as system default?
     
  10. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    This is because the Netflix player is an external browser window and other channels uses the Mediaportal internal player.

    No not really, I think there are some commercial programs out there that can control audio per application but I don't know if they work on newer systems, one example: indievolume.com.

    @Jason Pyke is there a way for the browser player to use a non system default audio device?
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  11. mts1
    • Premium Supporter

    mts1 MP Donator

    Joined:
    April 9, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Oh, I see. That would explain the odd reaction on MP's standard controls key. :)
    Thanks, Ministerk.
     
    • Like Like x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!