Netflix for OnlineVideos | Page 69

Discussion in 'OnlineVideos' started by Ministerk, October 1, 2014.

  1. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,805
    Likes Received:
    757
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,124 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    ok, full set of logs than please


     
    • Agree Agree x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Hawkeye

    Hawkeye Portal Pro

    Joined:
    January 29, 2005
    Messages:
    548
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    Occupation:
    digital media designer
    Location:
    Halle (Saale)
    Ratings:
    +89 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  4. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,805
    Likes Received:
    757
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,124 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Well, I checked and there are people using netflix without problems, so it's not the plugin itself.
    Probably something browser related, or windows related.
    Can I get a full set of logs please?
     
  5. nl2rma

    nl2rma Portal Member

    Joined:
    April 2, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Netflix play in Online videos still works at my system. Only the Continue Play function does not update but this is already a few months

    Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 5 met Tapatalk
     
  6. Muffsack

    Muffsack Portal Pro

    Joined:
    June 24, 2005
    Messages:
    85
    Likes Received:
    28
    Ratings:
    +31 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi,
    First of all, I would like to thank you for this plugin, because it has always done its job perfectly.

    But unfortunately I have the following problem recently:
    As soon as I use the plugin and select a movie, I first get the spinning dots and then fall back to the list. However, signing up for Netflix seems to work, as I receive the login email every time I try to play.
    However, I can log in to Netflix via the browser (IE11) and also watch videos.

    I'm grateful for any hint. (please tell me if you need logs and where I will find the necessary logs)

    Is it possible for Netflix also to use HTML5, as it is already possible in Amazon Prime DE?

    Kind regards and many thanks in advance
     
  7. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,805
    Likes Received:
    757
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,124 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Did anything change on your end?
    If so, that could give a hint on how to solve it...
    Logs you can create according to here: WatchDog

    And about html5, is that in some way better than what it is now?
    Don't have any experience (don't use it myself) with netflix/amazonprime, I only do some bugfixes and troubleshooting...
     
  8. Hawkeye

    Hawkeye Portal Pro

    Joined:
    January 29, 2005
    Messages:
    548
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    Occupation:
    digital media designer
    Location:
    Halle (Saale)
    Ratings:
    +89 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Here you go. I could not reproduce the error stating that no player would be registered but it did not work nevertheless ...
    First logs are with Netflix debug disabled, on second try I enabled them.
     

    Attached Files:

  9. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,805
    Likes Received:
    757
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,124 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Ok, that's going to take some investigation time.
    Not much experience digging through MP2 logs, and there are some errors (trakt, and especially log4net) to check if they have anything todo with your failures.
    Can't promise anything, apart from this being at the top of my list.
     
  10. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,805
    Likes Received:
    757
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,124 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Can you check which log4net version you are using?
    log4net.dll should be located somewhere in "C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MP2-Client" or one of its subfolders.
    If you have multiple different dll's then it's best to check with a procexp (view/show lower pane and view/lower pane view/dlls)

    That would at least shed some light on the errors when logging.

    And also try to find OnlineVideos.WebAutomation.BrowserHost.exe.config somewhere in your "C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MP2-Client" folder (should be a OnlineVideos.WebAutomation.BrowserHost.exe next to it), and edit it to enable WriteDebugLog, enable DebugMode and set a sensible (folder must exist!) path in DebugLogPath.

    please try again and post the client.log and the logfile you specified in the .exe.config file.
     
  11. Muffsack

    Muffsack Portal Pro

    Joined:
    June 24, 2005
    Messages:
    85
    Likes Received:
    28
    Ratings:
    +31 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi,
    thank you for your quick reply and sorry for my late response. :unsure:

    First of all: I've got it running again with the hint to extend the "BrowserHostWaitTimeout" in the "OnlineVideos.WebAutomation.BrowserHost.exe.config" here in this thread. :)

    But I want to explain, what happens before:
    You are right, there was a massive change in my system: I've changed the mainboard and as result there was a lot in the configuration to fix. But in the end everything works fine except netflix... - this was the reason for my request...

    For the Amazon Prime DE plugin I had to change to HTML5 player (at the OnlineVideo settings) and I've also tried a lot to fix some silverlight issues with the skygo plugin.
    The reason to ask for HTML5 for netflix was to avoid those awful silverlight issues.

    Kind regards and many thanks for your support
     
    • Thank You! Thank You! x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!