Nintendo Wii Remote ? (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and check.
You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and...
I don't have a TV card in my HTPC setup, so I really only use plugins that browse and show media files, like MP TV-Series, Moving...
Replies
5
Views
635
Thank you Cybersymian, that solution works perfectly. Thanks for the prompt reply and solution.
Thank you Cybersymian, that solution works perfectly. Thanks for the prompt reply and solution.
I recently upgraded to Mediaportal 1.33 x64 version. Everything works great, except when I drop out to Windows and want to go back...
Replies
2
Views
367
MP has adjustable audio delay. I don't know whether this works for all video formats, but it certainly works for TS files, and may work for MP4 files. There is a slider that allows you to adjust the audio delay while playing a video. Press the INFO button on the remote control to display the OSD, select the "Audio" icon, and then...
MP has adjustable audio delay. I don't know whether this works for all video formats, but it certainly works for TS files, and may...
This is not an audio/video out of sync issue but a delay in audio in playback I have been using MP for years and noticed their...
Replies
1
Views
331
So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after restart. If you go to an episode and open the options and pick choose artwork then choose episode thumbnail it shows the correct thumbnail and says it is remote. Click on it and it goes local instantly and...
So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after...
So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after...
Replies
0
Views
385
MP1 MP2 Odd Standby issue DE
Since I played around with all the settings as per the previous posts and despite putting everything back to how it was, as far as I can tell, now when my HTPC wakes up to make a recording it no longer does so in away mode. I will probably do a restore from a backup in the hope that that will resolve the issue.:mad:
Since I played around with all the settings as per the previous posts and despite putting everything back to how it was, as far as...
Generally standby is working well on My Mp 1.32 x64 pre set up. I just have one issue, which was also present on earlier x86...
Replies
35
Views
4K
Top Bottom