no signal on thor 2/3 | Page 3

Discussion in 'pre 1.0 RC1' started by tomeliten4, April 30, 2007.

  1. soflip

    soflip Portal Member

    Joined:
    August 29, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    TV-Server Version: Tried many but same problem with all
    MediaPortal Version: Latest SVN
    MediaPortal Skin: Revision
    Windows Version: Windows XP SP2
    CPU Type: Athlon 64 3200+
    HDD: 400 gb
    Memory: 2 gb
    Motherboard: AMD
    Motherboard Chipset:
    Motherboard Bios:
    Video Card: ATI 9800XT
    Video Card Driver:
    Sound Card: Builtin moderboard
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: SkyStar2
    1. TV Card Type: DVB-S
    1. TV Card Driver: 4.4.0 (tried older also and 4.4.1 BDA Beta)
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    Satelite/CableTV Provider: FTA
    HTPC Case:
    Cooling:
    Power Supply: 500w
    Remote: MCE
    TV: LG 50PC1R
    TV - HTPC Connection:


    Hello,

    I'm having the same "no signal" problem as others. Every TP from Satellite returns a:

    29/08/2007 10:22:14 Exception :TvLibrary.TvException: unable to connect b2c2->_infTeeMain

    I tried these versions of TVServer:

    tvengine3-08-28-2007--21-16h--Rev15668.zip
    TVEngine3_0.2.3_RC1.zip
    tvengine3-05-01-2007--01-22h--Rev14469.zip
    tvengine3-03-28-2007--20-13h--Rev13663.zip

    Also tried different versions of SkyStar2 drivers: 4.4.0, 4.2.8 and 4.4.1 Beta BDA.

    The SkayStar2 works fine with other software like AltDVB or ProgDVB.

    Any suggestion?



    Thanks! :D

    PD: For tomeliten4. I'm sending you a private msg asking you the older version of TVEngine3 that you say can scan.

    PD2: I've attached the logs!
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. infinite.loop
    • Team MediaPortal

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    soflip

    attach your logs please.

    this issue is weird, because one of our team members is able to scan and tune exactly the same SAT......
     
  4. ronilse
    • Team MediaPortal

    ronilse Retired Team Member

    Joined:
    July 19, 2005
    Messages:
    4,422
    Likes Received:
    280
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MediaPortal tester
    Location:
    Moss
    Ratings:
    +280 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Hi,
    tomeliten4, can you attach your logs to the post from a "not" working situation?
    Floppy works good here with thor 2/3.

    Regards
    Roy
     
  5. soflip

    soflip Portal Member

    Joined:
    August 29, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I've attached the logs to my last post...
     
  6. soflip

    soflip Portal Member

    Joined:
    August 29, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I don't know if this can help. If I try MediaPortal with last build, when configuring the SkyStar2 card I receive always this message:

    "Unable to create graph for this device!!". Then I can't scan any channel.

    I'm attaching the configuration.log
     
  7. infinite.loop
    • Team MediaPortal

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    erm.... you are using TV-Server and you have added your TV-Card in MediaPortal Setup (configuration.exe) too?

    or have you just been testing MediaPortal stand alone without the TV-Server?
     
  8. soflip

    soflip Portal Member

    Joined:
    August 29, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Sorry,

    First TV-Server (without Mediaportal, only trying to scan channels). Second, MediaPortal standalone without TV-Server.
     
  9. soflip

    soflip Portal Member

    Joined:
    August 29, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Where can I download TVE2 from? I want to test If SkyStar2 scan works fine with that older version, but I can't find it ...
     
  10. ronilse
    • Team MediaPortal

    ronilse Retired Team Member

    Joined:
    July 19, 2005
    Messages:
    4,422
    Likes Received:
    280
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MediaPortal tester
    Location:
    Moss
    Ratings:
    +280 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Hi,
    TVE2 it's integrated in MediaPortal release(the TV Engine in MediaPortal)..

    Regards
    Roy
     
  11. tomeliten4

    tomeliten4 Portal Member

    Joined:
    September 29, 2006
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    Seljord
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Hi. Im not home right now. but I will send the log to you as son as i comes home (in 2 weeks).

    I use Tvengine3-03-03-2007--01-58h--Rev13204. That one works fine one my mediacenter.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!