no signal on thor 2/3 | Page 4

Discussion in 'pre 1.0 RC1' started by tomeliten4, April 30, 2007.

  1. tomeliten4

    tomeliten4 Portal Member

    Joined:
    September 29, 2006
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    Seljord
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    TV-Server Version: TV-Engine03 with latest SVN
    MediaPortal Version: MP with latest SVN
    MediaPortal Skin:
    Windows Version: Windows Vista
    CPU Type: Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz 1333Mhz
    HDD: 1 Samsung SpinPoint T166 500GB SATA2 16MB
    Memory: Kingston DDR2 HyperX PC8500 2048MB CL5
    Motherboard: Asus P5KC,
    Motherboard Chipset: P35
    Motherboard Bios: wideBlueTwo
    Video Card: XFX GeForce 8800GTS 580M 640MB XT GDDR3
    Video Card Driver:
    Sound Card: HT Omega CLARO 7.1
    Sound Card AC3: Optical out
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: FloppyDTV-S
    1. TV Card Type: DVB-S
    1. TV Card Driver: BDA 4.8
    2. TV Card: FloppyDTV-S2
    2. TV Card Type: DVB-S2
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: Dscaler
    MPEG2 Audio Codec: Dscaler
    Satelite/CableTV Provider: Canal Digital
    HTPC Case: Zalman HD160
    Cooling: Zalman CNPS9500AT
    Power Supply: Zalman 460W, Ultra Silent (ZM460B-APS)
    Remote: FireFly RF Remote
    TV: Samsung 52" (LE52M87)
    TV - HTPC Connection: DVI


    Here is my error file....dont think you will find any thing wrong there...it works whene i scan other satelites thene Thor for eks, sirius 5.0.



    An the old build that i have works fine.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. infinite.loop
    • Team MediaPortal

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    attach all logfiles please.
     
  4. tomeliten4

    tomeliten4 Portal Member

    Joined:
    September 29, 2006
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    Seljord
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    here thay are. I cane also send you the log files for the build that works?!
     
  5. tomeliten4

    tomeliten4 Portal Member

    Joined:
    September 29, 2006
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    Seljord
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    I also got this message after instaling the TV-server. I dont get it whene i instal the older build that i have...
     
  6. sigdor

    sigdor Portal Member

    Joined:
    September 15, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    no channels above 117k (astra)

    TV-Server Version: Rev15898
    MediaPortal Version:
    MediaPortal Skin:
    Windows Version: windows 2003 sp 2
    CPU Type: x2 3800+
    HDD: Samsung sata 160gb
    Memory: 2gb
    Motherboard: asus a8n-sli
    Motherboard Chipset: nforce
    Motherboard Bios:
    Video Card:
    Video Card Driver:
    Sound Card:
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: hauppauge wintv 88x dvb-s tuner/demod
    1. TV Card Type: dvb-s
    1. TV Card Driver: bda (2.119.25023.0)
    2. TV Card: Skystar 2
    2. TV Card Type: dvb-s
    2. TV Card Driver: bda 4.4.1.5
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    Satelite/CableTV Provider: ASTRA
    HTPC Case:
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote:
    TV:
    TV - HTPC Connection:

    found no channels above 11,7k mhz (astra) with both tv cards.
    RC1 has some behavier .
    Rev15142 found all channels with both cards.
     
  7. tomeliten4

    tomeliten4 Portal Member

    Joined:
    September 29, 2006
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    Seljord
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    now the latest svn works for me...
     
  8. kabiki

    kabiki Portal Member

    Joined:
    April 19, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Still not working... :(

    TV-Server Version: Revision 15960
    MediaPortal Version: 2.3.0 RC2
    MediaPortal Skin: Blue Two Wide
    Windows Version: Windows Vista Ultimate
    CPU Type: Intel Core2duo 6400 @ 2,13Ghz
    HDD: Samsung HD321KJ 320 gb
    Memory: 2029 mb
    Motherboard: Intel DG965OT
    Motherboard Chipset:
    Motherboard Bios: Insyde 12/27/06
    Video Card: NVIDIA GeForce 7600GT
    Video Card Driver: Microsoft WDDM
    Sound Card: Onboard
    Sound Card AC3: Onboard
    Sound Card Driver: SigmaTel
    1. TV Card: FloppyDTVS
    1. TV Card Type: Firewire
    1. TV Card Driver: 4.8.0
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    Satelite/CableTV Provider: Canal Digital
    HTPC Case: Antec Fusion
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote: MCE
    TV: LG
    TV - HTPC Connection: HDMI


    Did a clean install of Vista but I still got the same problem. Everything works fine in Mediaportal without the TVserver but when I install the TVserver and scan for channels on Thor 2/3 all I get is "No signal" thou I have good signal strength. It works when scanning on Sirius 5 but thats no good to me cause I dont have those channels.

    Can someone in the Mediaportalteam help me on this?

    I've attached the tv.log file that I get after doing a scan on Thor.

    Thanks in advance! Would really like to have this up and running.

    Best regards,
    Kabiki
     
  9. CommGuru

    CommGuru Portal Pro

    Joined:
    October 30, 2006
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    After installing latest TVE3 15970, I'm also having problems with the Skystar2. After looking in my logs, I'm getting 29/08/2007 10:22:14 ss2:unable to connect b2c2->_infTeeMain just like others who have posted their logs in this thread.
     
  10. null0pointer

    null0pointer New Member

    Joined:
    December 4, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    TV-Server Version: TVE3 SVN 17176 / SQL 2005 Backend (plus MANY other versions in the past)
    MediaPortal Version: SVN 17176
    MediaPortal Skin: Blue Wide
    Windows Version: Vista Home Premium
    CPU Type: E4500
    HDD: 120 GB
    Memory: 2GB
    Motherboard:
    Motherboard Chipset:
    Motherboard Bios:
    Video Card: ATI 2600XT
    Video Card Driver:
    Sound Card:
    Sound Card AC3: Yes
    Sound Card Driver: 4.4.1
    1. TV Card: SkyStar2
    1. TV Card Type: DVB-S
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: FFDSHOW (tried numerous)
    MPEG2 Audio Codec: AC3Filter (tried numerous)
    Satelite/CableTV Provider: FTA
    HTPC Case:
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote: iMon
    TV: Samsung 52" LCD
    TV - HTPC Connection: VGA


    I'm assuming this issue still hasn't been resolved. I swore I had it scanning a few times, but now everytime I scan I get the EXACT same thing as everyone else.

    Has any work actually been made on this issue?

    Any help would be greatly appreciated.
     

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!