One Button Random Music? | Page 46

Discussion in 'Listen Music' started by dabbith, November 19, 2008.

  1. hwahrmann
    • Team MediaPortal

    hwahrmann Development Group

    Joined:
    September 15, 2004
    Messages:
    4,497
    Likes Received:
    1,639
    Gender:
    Male
    Location:
    Vienna, Austria
    Ratings:
    +2,266 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    Who says that it is not actively supported?
    I simply don't have any issues with it. It works in all of the versions.

    And i currently don't have any feature requests pending.


     
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. hanfmaster

    hanfmaster Portal Pro

    Joined:
    January 25, 2006
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Location:
    graz
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    Is it possible to set the menu items on which the play button triggers the music funktion?
    Because when i'm on the home screen and press play on the series plugin, it starts the series for a second and than plays the music.
    have a lovely day, peter
     
  4. hwahrmann
    • Team MediaPortal

    hwahrmann Development Group

    Joined:
    September 15, 2004
    Messages:
    4,497
    Likes Received:
    1,639
    Gender:
    Male
    Location:
    Vienna, Austria
    Ratings:
    +2,266 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    i am currently only checking, if the Play button was pressed while in Home screen.
    I don't do any checking, which menu is active.

    Why do you press "Play" on the series plugin? Don't you do an "Ok" there?
     
  5. hanfmaster

    hanfmaster Portal Pro

    Joined:
    January 25, 2006
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Location:
    graz
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    "Play" starts the recently added episode direct. While "ok" gets you to the menu, were you have to select the series, than the season, than the episode.

    From your lovely plugin, I mostly use the feature to use the # 1-9 to start a certain playlist.
    Is it possible to just use this feature and disable the "play-button"?
     
  6. Rayures

    Rayures Portal Pro

    Joined:
    October 8, 2008
    Messages:
    76
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +7 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    is it possible to port this plugin to MP2 ?

    i use this one all the time to start internet radio without switching on the tv.
     
  7. findftp
    • Premium Supporter

    findftp MP Donator

    Joined:
    September 20, 2011
    Messages:
    184
    Likes Received:
    21
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Precision Engineer
    Location:
    Nootdorp
    Ratings:
    +30 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    10 months later this problem is still present. I'm using mediaportal 1.10.0 and very often when I press play there are two tracks played simultaniously. I have to stop the track and try again.

    I am not alone, there are other users with the same problem.

    Please let me know what to do to solve this problem.
     
    • Agree Agree x 1
  8. hwahrmann
    • Team MediaPortal

    hwahrmann Development Group

    Joined:
    September 15, 2004
    Messages:
    4,497
    Likes Received:
    1,639
    Gender:
    Male
    Location:
    Vienna, Austria
    Ratings:
    +2,266 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    Can you attach the logs please?
     
  9. findftp
    • Premium Supporter

    findftp MP Donator

    Joined:
    September 20, 2011
    Messages:
    184
    Likes Received:
    21
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Precision Engineer
    Location:
    Nootdorp
    Ratings:
    +30 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Quick reply! :)

    Here you are.
     
  10. hwahrmann
    • Team MediaPortal

    hwahrmann Development Group

    Joined:
    September 15, 2004
    Messages:
    4,497
    Likes Received:
    1,639
    Gender:
    Male
    Location:
    Vienna, Austria
    Ratings:
    +2,266 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    I don't see anything related to OneButton in the logs.
    could you please turn on Log Level Debug in Configuration and then try to reproduce the problem?
     
  11. findftp
    • Premium Supporter

    findftp MP Donator

    Joined:
    September 20, 2011
    Messages:
    184
    Likes Received:
    21
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Precision Engineer
    Location:
    Nootdorp
    Ratings:
    +30 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I will try to reproduce the error with debug log level.
    It might take a few days/weeks to reproduce since I can't do it on demand.

    However, I think these lines are related since it happened on more or less the same moment:
    Code (Text):
    1.  
    2. [2014-12-30 13:41:54,555] [Error  ] [21  ] [ERROR] - BASS: Unable to start Mixer.  Reason: BASS_ERROR_START.
    3. [2014-12-30 13:41:54,566] [Error  ] [21  ] [ERROR] - BASS: Could not create Mixer. Aborting playback.
    4.  
    5.  
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!