Plugins were not installed (1 Viewer)

Snoopy87

Portal Pro
August 12, 2012
470
167
Home Country
Germany Germany
Hi,

all those plugins (Moving Pictures, Online Videos, etc.) were not installed and are not available in MediaPortal?! I thought they were installed by default with your beta release?

I installed on a fresh, new system!
 

mm1352000

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,577
    8,223
    Home Country
    New Zealand New Zealand
    Hello

    all those plugins (Moving Pictures, Online Videos, etc.) were not installed and are not available in MediaPortal?! I thought they were installed by default with your beta release?
    No. What made you think that?

    Maybe this:
    Titan Skin Updater enables us to easily provide you with updates to the Titan skin - including bug fixes and support for new plugins - over the coming weeks and months.
    Plugin Support

    Currently Titan Extended supports the following plugins:
    So we are saying that Titan extended provides skin support for these plugins, not that the plugins are included with MP 1.3 beta.

    Marking thread as "no bug".

    mm
     

    kkendall

    Portal Pro
    April 24, 2007
    864
    16
    42
    Gouda
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    ...The onlinevideos and movingpictures plugins give me a black screen after update to 1.3 beta... Am i missing something??
    I also reinstalled these 2 plugins...Same effect...
     
    Last edited:

    mm1352000

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,577
    8,223
    Home Country
    New Zealand New Zealand
    Make sure you installed Titan extended... otherwise it could just be that the skin files are missing.
     

    kkendall

    Portal Pro
    April 24, 2007
    864
    16
    42
    Gouda
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Yep the files are missing allright...but I did install extended[DOUBLEPOST=1355785602][/DOUBLEPOST]Some installer bug i guess
    I'll try tomorrow another new install...

    By the way, whats the use of a non extended titan...? Why 2 options, it just makes it confusing for some
     
    Last edited:

    Vasilich

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 30, 2009
    3,394
    1,170
    Germany, Mayence
    Home Country
    Russian Federation Russian Federation
    non-extended titan is for those, who doesn't need extra plugins. E.g. for me it is enough to have built-in myVideos. I watch neither series nor Youtube, so i really don't need extended titan ;)
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Fresh install of MP with Moving Pictures and IMDB+ (newest versions) on a new Windows 10 machine. Started scraping part of my library. I'm used to a relatively smooth and fast process. But now it was EXTREMELY slow. Also many titles that always gets identified by IMDB+ now were not. Themoviedb.org instead provided details. At first...
    Fresh install of MP with Moving Pictures and IMDB+ (newest versions) on a new Windows 10 machine. Started scraping part of my...
    Fresh install of MP with Moving Pictures and IMDB+ (newest versions) on a new Windows 10 machine. Started scraping part of my...
    Replies
    0
    Views
    192
    T Thanks for the reply. It looks like the Program Files (x86) requires backing up too. I did read the wiki (Backup and Restore) I will give it a try.
    T Thanks for the reply. It looks like the Program Files (x86) requires backing up too. I did read the wiki (Backup and Restore)...
    Hello, After backing Mediaportal folder from c:\Programdata\Team Mediaportal, I restored it on a new build (after performing a...
    Replies
    2
    Views
    420
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos prior to the menu. Then, when it comes to display the menu, MediaPortal crashes. I'm using Windows 7 on a fresh installation and with all the updates available applied to the system. Windows shows a...
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
    Replies
    0
    Views
    636
    oops! here it is. Corrected xml
    oops! here it is. Corrected xml
    Before you create this bug report: Make sure that your system (windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
    Replies
    2
    Views
    199
    I had the same feeling about MP1, nothing was working out of the box, it was full of hardcoded dependencies and bugs. That’s how I came to MP2 and I’m very happy with it ;)
    I had the same feeling about MP1, nothing was working out of the box, it was full of hardcoded dependencies and bugs. That’s how I...
    I've had Media Portal 1 installed on a dedicated desktop computer for at least 10 years now. Sometimes it's a little sluggish, but...
    Replies
    4
    Views
    534
    Top Bottom