PureVisionHD 1080 | Page 245

Discussion in 'PureVision' started by catavolt, September 28, 2007.

  1. greybox
    • Premium Supporter

    greybox MP Donator

    Joined:
    January 23, 2009
    Messages:
    566
    Likes Received:
    68
    Ratings:
    +91 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    The initial default GUI setup contains a lot of labels that start with "#SkinTranslation.Translations" sequence. What would be the reason for that and how to fix?
    editor.jpg


     
    Last edited: May 3, 2014
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,286
    Likes Received:
    5,008
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,452 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  4. greybox
    • Premium Supporter

    greybox MP Donator

    Joined:
    January 23, 2009
    Messages:
    566
    Likes Received:
    68
    Ratings:
    +91 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
  5. liteglow

    liteglow Portal Pro

    Joined:
    November 13, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    You got 5 star review from me :) cheers
     
    • Like Like x 1
  6. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,286
    Likes Received:
    5,008
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,452 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi folks,
    for all seeing a delay when going to different screens, here the solution:
    Pls copy the attached xml into your folder C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\PureVisionHD 1080 (overwrite the existing one), restart MP and enjoy your again fast skin ;)
     

    Attached Files:

    • Thank You! Thank You! x 1
  7. liteglow

    liteglow Portal Pro

    Joined:
    November 13, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Strange, I dont have any "skin" folder.
    And if I do a search I dont find any skin folder at all ? :eek:
     
  8. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,286
    Likes Received:
    5,008
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,452 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Maybe that is/was the reason for your problems before?
    Check you Mediaportal path settings ;)
     
  9. Pat Clark

    Pat Clark Portal Pro

    Joined:
    April 25, 2012
    Messages:
    264
    Likes Received:
    24
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retired
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +34 / 2
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    The plugin was not installed until I did it manually. But even then, it didn't work because the translation file en-US was not present. So I made a copy of plain en and now it works.
     
    • Agree Agree x 1
  10. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,286
    Likes Received:
    5,008
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,452 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    So I need to put in us.xml as well - thank you (y)
     
  11. liteglow

    liteglow Portal Pro

    Joined:
    November 13, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    can you help me to find my skin folder ?
    [​IMG]

    Here is my Mediaportal folders, I have PVHD instaleld and use it today.
    It mostly works, but the menus is slow, when I see a movie it take some time (2-4 seconds) to go back in the menus.
    I have SSD disk and USB 3.0 so I dont see any reason why it should be slow.


    I also had a problem today (I guess not because of the skin but dont know) , when playing Fargo episode 2, 2,5gb file it did stutter when playing, every 4 second there was a 0.5 sec freeze, so I had to close media portal and play the series on my VLC player ::( what a bummer....
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!