Swedish sites: SVT, TV4, Dplay Premium, UR, Viasat channels + Movie & Series sites | Page 14

Discussion in 'OnlineVideos' started by Ministerk, August 31, 2013.

  1. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,082 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    It might be user error. Not to worry, I can watch stuff on the AppleTV. ;)



    Emph
     
    • Funny Funny x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,082 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
  4. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    I think you already have all the content in SVTPlay + UR Play. It just another packaging, linking to the content on the previously mentioned sites.

    Edit: have you solved your SVT problems?
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  5. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,082 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Yeah, SVT Play works fine here! I'll have a look at the UR Play categories. Thanks!

    Emph
     
    • Like Like x 1
  6. pnyberg

    pnyberg Portal Pro

    Joined:
    August 21, 2006
    Messages:
    405
    Likes Received:
    18
    Occupation:
    IT professional
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +19 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Do anybody else have problems with finding Urls in swefiilmer?
    I can't remember the exact error message but when trying to watch an episode of for example Gotham I get the error "URL not found..." when starting the episode.
     
  7. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    I have not used Swefilmer in ages, but I can take a peek at it this evening or sometime in the weekend.
     
    • Like Like x 1
  8. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Swefilmer updated. Man they reeeeeally don't want anyone scraping their site, 3-4 iframes deep, all with urls made by some (ok "simple") javascript, hash values and what not.

    Edit: gotham still does not work since the content isn't located at vk.com
     
    Last edited: January 15, 2015
    • Like Like x 2
  9. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,082 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Trying to watch the latest episode of "Mordet" on TV3 doesn't work. The other episodes works just fine. It seems to have a different URL?

    Emph
     
  10. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    It looks like that episodes subtitle is missing on server (get a 404). And since I wasn't careful enough when getting the subtitles in the util an exception occurs. I can fix this but I think I'm going to wait to publish until next version of OV there has been a lot of breaking changes in the source code.

    No hard feelings I hope :)!
     
    • Like Like x 1
  11. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,082 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Cool, I'll just check if it works tonight.

    Emph
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!