Text Overlapping (1 Viewer)

sonixpc

Portal Member
January 17, 2009
8
0
Envigado
Home Country
hello Everybody,

I'm Using MP 1.0.1 with xface 1.7 skin, and the latest MPTVseries (2.2.3389). At the beggining everything worked flawless, but now i've got this issue:

wumhqh.jpg


Thanks in advance.
 

ltfearme

Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,751
    7,196
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    You need to wait until XFace 1.8 is released. The skin needs to include tvseries.skinsettings.xml so it can re-format the list, thats why it looks like that.
     

    sonixpc

    Portal Member
    January 17, 2009
    8
    0
    Envigado
    Home Country
    Ok, i Hope so. Anyway it worked fine at first when I installed 1.0.1. This happened after I switched to black & white skin and then go back to xface.
     

    ltfearme

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,751
    7,196
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    Its not working now as its using B&W settings to substitute xface. You can manually fix it by entering configuration and playing with the Layout tab.

    If you dont know what your doing then you can delete your database or wait for next XFace.
     

    sonixpc

    Portal Member
    January 17, 2009
    8
    0
    Envigado
    Home Country
    Thank you. I guess you were right, I took TVSeries.SkinSettings.xml file and moved it to xface, then I edited the format episode and season views, and boom!, everything got fixed.
    Thanks again!
     

    tranquil

    Portal Pro
    September 18, 2008
    110
    2
    Tel Aviv
    Home Country
    Israel Israel
    is this true to streamMP as well?

    cause i'm also seeing some overlapping text while using 4:3 tv.
     

    Attachments

    • 16-14-24.png
      16-14-24.png
      848.1 KB
    • 16-14-36.png
      16-14-36.png
      633.5 KB
    • 16-14-12.png
      16-14-12.png
      862.8 KB

    sonixpc

    Portal Member
    January 17, 2009
    8
    0
    Envigado
    Home Country
    Somehow I guess. I havent dealt with that plugin, but you should play around with xml formatting file related
     

    ltfearme

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,751
    7,196
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    is this true to streamMP as well?

    cause i'm also seeing some overlapping text while using 4:3 tv.

    Thats because StreamedMP doesnt support 4:3 yet. That would require a whole re-write of the skin.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    All sorted now with images attached as above. The problem attaching the images was the dugh brain user as well as the image size being too big
    All sorted now with images attached as above. The problem attaching the images was the dugh brain user as well as the image size...
    I have just updated my mobo and installed Win 10. I then imported all my old settings that were working ok on my old Win 7 system...
    Replies
    14
    Views
    1K
    Check this web page for the informations about he plugin. To fix the issue, I recommend to uninstal and install the plugin again (if you need it).
    Check this web page for the informations about he plugin. To fix the issue, I recommend to uninstal and install the plugin again...
    I've just installed MP 1.31 with Streamed skin, IMDB+ plugin, Moving Pictures and MP-TV Series. First time starting up MP to...
    Replies
    5
    Views
    702
    I´ll have a look and report back ;)
    I´ll have a look and report back ;)
    Hello @ajs, I would like to add an additional animation for the winner of the MP game Hexxagon in the file MyHexxagon.xml, as used...
    Replies
    2
    Views
    543
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem - unable to connect to any of the specified MySQL hosts. And Hostname is still in red. I don't understand - this is a dedicated TV computer. Unless an update did this I don't know why there's a problem in the...
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem -...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    2
    Views
    564
    I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP and set logs and rebooted and ran TVServer. Didn't do anything in regard to S Loopback adapter. I've been using NextPvr since the problem became insurmountable. Only reason it's not a good long term...
    I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    24
    Views
    2K
    Top Bottom