Tuning channel from MP (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

I get the same graph for both channels in PiP mode. See attached. No sound from second channel (even it it's subsequently switched to be the main channel), but the graph stays the same in any of the possible scenarios. N.
I get the same graph for both channels in PiP mode. See attached. No sound from second channel (even it it's subsequently...
I had this problem in MP1, and could never solve it, which prompted me to switch to MP2, in which, blessedly, I did not have the...
Replies
24
Views
2K
MP1 MP2 [solved] XMLTV Channel Selection DE
Thanks jfd553, Yes, I figured out it does download from Schedules Direct. I had done what you suggested and checked my download file for that specific channel number and could not find it. So I submitted a request to update the Schedules Direct data for my area. Took a few weeks but I just heard back 3 days ago that it had been...
Thanks jfd553, Yes, I figured out it does download from Schedules Direct. I had done what you suggested and checked my download...
I am using MP 2.4.1 on Windows 10. I use the XMLTV plugin with Schedules Direct to get my Guide data. In the TV setup interface...
Replies
3
Views
376
MP1 MP2 PiP audio problem DE
I was with TeamViewer on his PC and could see the issues myself. I think it worked sometimes, if the rpogram had only 1 audio stream, but never with multiple audio streams. On my PC I tried to reproduce it and it always worked as expected. LAV is set everywhere and we tried with WASAPI and DirectSound, it makes no difference...
I was with TeamViewer on his PC and could see the issues myself. I think it worked sometimes, if the rpogram had only 1 audio...
Still trying to solve this: I get no audio from the second picture in PiP mode. Log files of my attempting to do so are attached...
Replies
1
Views
445
No problem, Thanks for you help I will give other software a try:)
No problem, Thanks for you help I will give other software a try:)
Wondering if someone could help me with a tuning problem? My equipment for tuning are (3) HDhomerun primes each with a cable card...
Replies
11
Views
1K
There is a tag missing in the tuning-parameters file for the UK Heathfield transmitter (problem encountered by a user). I have corrected the file and it is attached. -- from CyberSimian in the UK
There is a tag missing in the tuning-parameters file for the UK Heathfield transmitter (problem encountered by a user). I have...
There is a tag missing in the tuning-parameters file for the UK Heathfield transmitter (problem encountered by a user). I have...
Replies
0
Views
387
Top Bottom