[Bug] TV: missing audio stream in records (Sky) (2 Viewers)

Stéphane Lenclud

Development Group
  • Team MediaPortal
  • April 29, 2013
    2,563
    1,288
    Germany Germany
    Country flag
    It could be a while until I get around testing it but I will. Trouble is it can be tested only when a film/program starts and it has to be a film I don't actually want to record :)

    Me think I have the same hardware as @HTPC_Sourcer but with a MaxcamTwin V2. Though I have a V1 in my TV too.
     

    Stéphane Lenclud

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • April 29, 2013
    2,563
    1,288
    Germany Germany
    Country flag
    Is anyone having this problem when using a different CAM? Just trying to understand if it could be a Maxcam specific issue.
    I've ordered a DeltaCam v2 so I could try it out too when I eventually get around it.
     

    mm1352000

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    It could be a while until I get around testing it but I will. Trouble is it can be tested only when a film/program starts and it has to be a film I don't actually want to record :)
    Well, you could try to test part 2: just restart timeshifting on the same channel and see if it works. Note you may have to disable other tuners to force MP to use only one tuner.
    I'd be interested to see if you get the same result as HTPC_Sourcer
     

    HTPCSourcer

    MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,333
    Germany Germany
    Country flag
    Hi,

    Thanks for your explanation - FreakyJ's comments with the extra language are easier to follow though ;). New logs attached.

    1. Sky #1 recording started at 13.40
    2. Sky #2 watching - new language added at 14.30
    - Languages can be switched forth and back - both streams are audible
    3. Sky #2 stopped at 14.34
    - restarting Sky #2 is not possible - getting "channel is encrypted"
    4. Need to start a different Sky channel first - no problem
    5. Restarted Sky #2

    No idea though how to stop the running recording of Sky #1 without the file getting deleted. I will wait for the recording to stop and then verify if it's OK.
    Regarding logs: I deleted the TVServer.log while the Server was running, which normally is not a problem as a new file is instantaneously created. Well, not in this case - there is no tvserver.log...[DOUBLEPOST=1406724393][/DOUBLEPOST]
    there is no tvserver.log...
    And I now know why. I had left the configuration screen open on the server.
     

    Stéphane Lenclud

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • April 29, 2013
    2,563
    1,288
    Germany Germany
    Country flag
    Well, you could try to test part 2: just restart timeshifting on the same channel and see if it works. Note you may have to disable other tuners to force MP to use only one tuner.
    I'd be interested to see if you get the same result as HTPC_Sourcer
    How do I restart timeshifting? Do I just turn the TV off and back on? (In MP of course not the TV set)
     

    Stéphane Lenclud

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • April 29, 2013
    2,563
    1,288
    Germany Germany
    Country flag
    Started a recording on Sky Cinema HD around 20:13.
    Switched to Sky Atlantic HD switched languages.
    Waited past 20:15 for the start of the movie to switch back to recorded channel.
    All audio streams ok.
    Switched back and forth between those two channels no issues.

    Basically I could not reproduce the bug. Though I did restore the TVLibrary from 1.8.
    Then restarted the TV server. Maybe I should have rebooted. Did not have time to rebooting before the start of the movie.
     

    Stéphane Lenclud

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • April 29, 2013
    2,563
    1,288
    Germany Germany
    Country flag
    With a single tuner enabled started stopped and restarted the same channel Sky Cinema HD I think it was, no issue.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    SpudR Missing Page Numbers Website/Forum/Wiki Feedback 11
    g0rsq UK Freesat not tunning BBC HD channels, and lots of other freesat channels missing. Newcomers Forum 4
    D [solved] TVServer Plugin must be missing something. General Development (no feature request here!) 1
    HTPCSourcer Missing series posters/banners MediaPortal 2 11
    thepahakurki Trakt error: Invalid or missing file Trakt 8
    T How to add missing buttons IR Server Suite (IRSS) 0
    T Missing sound in online streaming service (SVTPlay) General Support 3
    D Tuner Suddenly Missing Channels TV-Cards 0
    S Missing plugin for MP2 Plugin Development 1
    L [solved] MP2 doesnt play anything - player missing? General 1
    L Tv series install problem missing file My TVSeries 7
    L [solved] Missing gentle.config file General 6
    CyberSimian TV Server import is missing some settings MediaPortal 1 0
    T Media Portal 2 EPG data missing General 16
    zunixnuz Missing #iswatched property to recorded TV Titan Skin Feedback 5
    Ralph Holmes Missing TV channels after transmitter change (Tacolneston) General 6
    P [Resolved] Missing column in database My TVSeries 7
    Charlie TV [solved] Channels disappeared after transmitter changes (Midhurst) General Support 4
    Stubbie MediaPortal DVB EPG - Partly missing EPG MediaPortal 1 Talk 0
    CyberSimian My network devices sometimes go missing OffTopic 6
    T Missing Some UK Channels (Quest & Quest Red) Television (MyTV frontend and TV-Server) 13
    Golf4 TV-Records werden als Audio-Files importiert ? Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    W [solved] Incorrect audio being reported Moving Pictures 4
    404 [solved] Live TV...video and audio freeze General Support 20
    ninja 12 Audio dropouts with Dolby / DTS watch/edit Videos 12
    Top Bottom