TVE unable to play video. No URL (1 Viewer)

yastarabe

Portal Member
April 19, 2008
30
1
Spain Spain
Like youtube, the TVE spanish channel don't work.
Please fix it on next release.
 

tvalacarta

New Member
April 4, 2010
4
3
Spain Spain
I have tested the xbmc plugins and still seems to work ok...

Can i help you with this? What is the problem?
 

doskabouter

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    3,568
    1,784
    Nuenen
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    I have tested the xbmc plugins and still seems to work ok...

    Can i help you with this? What is the problem?
    I think the best thing to do is if you can further develop the spanish sites for mediaportal (if you are willing to, and have the time for it), and the second best is if we can get in closer contact (msn maybe) to exchange tricks to get the videos working... (because my python/spanish is just not good enough to understand your scripts)

    Let me know what you prefer.
     

    tvalacarta

    New Member
    April 4, 2010
    4
    3
    Spain Spain
    I have little spare time for this, and i prefer to talk in this forum and not with IM.

    I really want to get all the channels available from my plugins to Mediaportal, and i also think some of the Online Videos channels will be great for XBMC users, but i need some time to start.

    Let me read the docs (you have made a good job here :) and i'll try to add a few channels. I'll start with TVE, and will see if i can fix it...
     

    alexdepalma

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 31, 2008
    540
    493
    Spain Spain
    Country flag
    No solution yet for TVE???

    I've time next week to help and test.


    Please let me know.

    Thanks
    A

    logs attached
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M General TVE 3.5 VS2019 - build discussion TV Engine 50
    azzuro [Info] MP2 TVE inside MP1 repo MediaPortal 2 12
    Lehmden General Sat>IP Basics and TVE TV Engine 10
    morpheus_xx General Testing TVE 3.5 Sat>IP support (MP2 only) TV Engine 47
    Lehmden Core Ideas about TVE feature developments TV Engine 8
    P [solved] MP2 new install, 2 x hdhomerun tuners, client on same PC unable to view TV & recordings Newcomers Forum 8
    R [solved] Unable to delete single recording General 2
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    D Unable to install 1.22 on Win 10 Newcomers Forum 9
    H Unable to play stream - again... Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    V Unable to stream : 10 General Support 0
    B Suddenly MP is unable to play anything Watch / Listen Media 6
    M Unable to map virtual sent keys in the input device management General 6
    T [solved] "Unable To Play" (Videos) rears it's head again. Logs not possible... WatchDog error attached!! :( General Support 1
    porky996t Still Unable to play Live or Recorded TV General Support 4
    B Unable to play: Live3-0.ts issue General Support 7
    A Unable to play :stream 3 Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
    badboyxx Unable to play BD-Iso watch/edit Videos 7
    Steve.Rayner61 TV "Unable to play" on Client - Working until Win 10 Server upgraded to Version 1803 Television (MyTV frontend and TV-Server) 5
    joecrow [solved] DVD won't play properly. General Support 3
    M.Hulot MP plays in Internal Blu-ray-Player-mode always first audio stream not the one I chosen in settings General Support 1
    BrownGhost Mepo/MediaInfo takes 59 secunds to open library and start play :o( General Support 26
    I 1.25.0 Videos in HEVC UHD 2160p don't play good watch/edit Videos 8
    CanadianEh MP TV server rebuild with Colossus 2 - Kodi clients receive PMT error when playing videos recoreded by Colossus 2 TV-Server 1
    M [solved] WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 1
    Similar threads

























    Top Bottom