Version 0.2.0.2 (1 Viewer)

grubi

Portal Pro
June 16, 2007
1,216
80
127.0.0.1
Germany Germany
Installed MP 1.0
Installed MP latest SVN.
Installed ASIO Music player.
Starting MP configuration -> Plugins

Getting error "Failed to locate assembly 'Bass.Net', Version=2.3.1.2, Culture=Neutral, blablabla etc"

Didn't configure anything else (was going to install everything first). Only thing I installed before this was latest Moving Pictures.
This plugin is currently incompatible wie latest SVN releases as BASS engine was updated to 2.4 whereas the plugin uses 2.3. You can use the plugin with MP 1.0 final however. Symphy is currently working on a release based on BASS 2.4 which wil work with upcoming MP 1.0.1 and I guess it is not that far away ;)
 

Symphy

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 25, 2007
    501
    150
    Groningen
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    This plugin is currently incompatible wie latest SVN releases as BASS engine was updated to 2.4 whereas the plugin uses 2.3. You can use the plugin with MP 1.0 final however. Symphy is currently working on a release based on BASS 2.4 which wil work with upcoming MP 1.0.1 and I guess it is not that far away ;)
    Exactly, coming this weekend :)
     

    peque

    Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    I asume this last 0.2.0.2 update is not intended for last 1.0.1 SVN versions... is it?

    I've tested it with SVN 21813, and I get same error entering plugins section of MediaPortal config (BASS version missmatch).

    bye!
     

    grubi

    Portal Pro
    June 16, 2007
    1,216
    80
    127.0.0.1
    Germany Germany
    I asume this last 0.2.0.2 update is not intended for last 1.0.1 SVN versions... is it?

    I've tested it with SVN 21813, and I get same error entering plugins section of MediaPortal config (BASS version missmatch).

    bye!
    Works here.
     

    peque

    Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    With SVN 21813? I don't understand... :(
     

    peque

    Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    No way... Reinstall 1.0 + SVN 21813, and redownload and reinstall last PureAudio0202.mpi... Error entering plugins section inside MP config. :( (and also trying to configure plugin after install (Exception in plugin loading :{0} ))

    grubi, are you sure it's working with this SVN?
     

    grubi

    Portal Pro
    June 16, 2007
    1,216
    80
    127.0.0.1
    Germany Germany
    No way... Reinstall 1.0 + SVN 21813, and redownload and reinstall last PureAudio0202.mpi... Error entering plugins section inside MP config. :( (and also trying to configure plugin after install (Exception in plugin loading :{0} ))

    @grubi, are you sure it's working with this SVN?
    That's what I'm currently using.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    ajs [WiP] 5044: Upgrade NSIS to actual Version MediaPortal 1 21
    Symphy Version 0.2.9.0 for MediaPortal 1.25 ASIO music player 0
    1gkar A Couple of {On-going} Issues Within Various MP Versions General Support 25
    azzuro [fixed] 5011: Version label in Splash screen - pos, size from skin MediaPortal 1 61
    caveman [solved] Cannot download new version My TVSeries 5
    ajs [WiP] MP1 X64 Version MediaPortal 1 70
    RoChess Splashscreen MePo version Titan Skin Feedback 8
    D how to disengage from one version of a plugin to use another Newcomers Forum 0
    D How to switch versions of Schedules Direct Newcomers Forum 2
    D I just installed MP 1.23. Which version of Schedules Direct should I use, where do I obtain it from Newcomers Forum 6
    Z TV-Service in falscher Version Installationsprobleme? 9
    T Neue Treiber Version 3 für TV-Karte Digital Devices Cine C/C2/T/T2 V7 TV / Streaming 6
    M Version numbers MediaPortal 1 Talk 7
    framug LAVFilter 0.74.1 incorrect version Skins and Plugins Installer (MPEI) 8
    A Problem Windows 10 64 bit prof. Update auf Version 1903(gelöst) Installationsprobleme? 0
    T No TV after updating Windows 10 to latest Version 1903 / OS build 18362.175 (logs attached) General Support 2
    T Issues with MediaPortal not starting correctly using versions after 1.20 Final General Support 6
    N [Question] How come when I build WIP_2.2.1 the logged version number is 2.1.1711.10774? MediaPortal 2 1
    Lehmden MP2 client for Windows 10 ARM, possible? Maybe an UWP version could do the trick... MediaPortal 2 11
    Symphy Version 0.2.8.5 for MP 1.21 ASIO music player 18
    doskabouter [Question] Versions of subsystems MediaPortal 1 2
    G Best version of mp so far General 4
    T Cross reference version documents General 1
    M.Hulot Moving pictures startet nur im hintergrund und falscher version Allgemeines Supportforum 5
    J Things I noticed with MP2.2 almost within minutes after upgrading it over the 2.13 version General 6
    Similar threads

























    Top Bottom