Wont work with MP 1.10.0 ?

Discussion in 'OnlineVideos' started by bozzo70, February 20, 2015.

  1. bozzo70

    bozzo70 Portal Pro

    Joined:
    November 19, 2006
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi.
    Will not online videos work with MP 1.10.0 ?



    Everytime I try I get Url Missing when I try to start something in Online Videos.

    / Best Regards
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    10,770
    Likes Received:
    1,125
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,408 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Please install the MediaPortal URL Splitter: Link
     
  4. bozzo70

    bozzo70 Portal Pro

    Joined:
    November 19, 2006
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Thx=)
    tried that still have the same issue
     
  5. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    10,770
    Likes Received:
    1,125
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,408 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Did you try several channels? Some don't work and will indeed throw you this error regardless of OnlineVideos functioning correctly.
     
  6. bozzo70

    bozzo70 Portal Pro

    Joined:
    November 19, 2006
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Yes I tried several channels same issue there., any more ideas ?
     
  7. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    10,770
    Likes Received:
    1,125
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,408 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hhm, works here. Can you post logs?
     
  8. popy
    • Super User

    popy Super User

    Joined:
    July 3, 2011
    Messages:
    616
    Likes Received:
    83
    Ratings:
    +141 / 2
    Show System Specs
    Have the same issue on one of my clients.
    Here is a log whats going on when ill try to play youtube:

    Code (Text):
    1. [02-21 14:03:22,107] [OnlineVideos] [INFO ] BufferFile : using 'MediaPortal IPTV filter and url source splitter' as source filter
    2. [02-21 14:03:22,111] [OnlineVideos] [WARN ] System.MissingMethodException: Methode nicht gefunden: "Boolean OnlineVideos.MPUrlSourceFilter.SimpleUrlSettings.get_DumpProtocolInputData()".
    3.    bei OnlineVideos.MediaPortal1.Player.OnlineVideosPlayer.GetFilterUrl(IBaseFilter sourceFilter, SiteUtilBase siteUtil, String url)
    4.    bei OnlineVideos.MediaPortal1.Player.OnlineVideosPlayer.BufferFile(SiteUtilBase siteUtil)
    5. [02-21 14:03:22,112] [OnlineVideos] [INFO ] Buffering was aborted.
    The MediaPortal URL Splitter is installed.
    Any ideas? :whistle:

    thx
    pOpY
     
  9. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    10,770
    Likes Received:
    1,125
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,408 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Guys, when people ask for logs they mean logs - not just small crumbs of information...

    Thanks,
    HTPC_Sourcer
     
    • Like Like x 1
  10. popy
    • Super User

    popy Super User

    Joined:
    July 3, 2011
    Messages:
    616
    Likes Received:
    83
    Ratings:
    +141 / 2
    Show System Specs
    ill have made it, just forgot to post it, huuuups.
    attached find the full log where my snippet is from.

    pOpY
     
  11. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    You seems to have installed the new IPTV filter, not the MPUrlsSourceSplitter. That newer one is not supported by the current official build of Onlinevideos! If you are using official OV build you need to use the older MPUrlSourceSplitter. Starting with next OV release only the newer IPTV filter is supported.
     
    • Like Like x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!