0 objects in My Videos (1 Viewer)

umur

New Member
January 5, 2006
4
0
After installing Media Portal, I see 0 objects in My Videos. :(

Is it using another directory than My Documents/My Videos, which is full of movies.

Or is there a scanning requirement?
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

I had the same feeling about MP1, nothing was working out of the box, it was full of hardcoded dependencies and bugs. That’s how I came to MP2 and I’m very happy with it ;)
I had the same feeling about MP1, nothing was working out of the box, it was full of hardcoded dependencies and bugs. That’s how I...
I've had Media Portal 1 installed on a dedicated desktop computer for at least 10 years now. Sometimes it's a little sluggish, but...
Replies
4
Views
545
This is not possible, only on the bluray present subtitles can be selected. Same as above. Audio streams can never be selected apart from the merged ones. You'll have to use tools like the mentioned Media-Buddy to achieve that. Subtitles of local media can be placed into the same folder (with the same name) into the video file. You...
This is not possible, only on the bluray present subtitles can be selected. Same as above. Audio streams can never be selected...
Hi, is it possible to include downloaded subtitles during Bluray playback? While playing a Bluray, i can open the menu to select...
Replies
1
Views
251
Yep like said @azzuro (y) @Media4Franky look at the signature to point to wiki help :)
Yep like said @azzuro (y) @Media4Franky look at the signature to point to wiki help :)
Hello, I’ve got the following problem with Mediaportal 1 („The Phantom Menace“): when trying to view TV or movies, there is no...
Replies
3
Views
1K
that is absolutely not my impression, I think I reboot my htpc max a couple of times a year, usually (wild guess) when directx derails (symptoms are: frozen image, or sound only at video playback) Mind you, it's MP client only, no tvservice, and mp shutdown before sleep (and ofcourse start again at wake) Edit: leaving MP running...
that is absolutely not my impression, I think I reboot my htpc max a couple of times a year, usually (wild guess) when directx...
Hello my media portal doesn't start anymore, it was working fine yesterday but impossible to start now. The last time I shutdown...
Replies
4
Views
525
Hi Ge2301 Thanks for the help I tried the suggestion but it didnt help - however the issue is sorted now. - it seems that it was just that the server needed a restart (even though there was no indication in Windows) - as soon as I started both clients (one reparied as above, one not) both started working right away. (I would have...
Hi Ge2301 Thanks for the help I tried the suggestion but it didnt help - however the issue is sorted now. - it seems that it was...
Hi, I have a server/client PC (MP2.4) that seems still to be still working fine, but 2 other clients have suddenly stopped playing...
Replies
2
Views
258
Top Bottom