0004025: Cast (Actor) information are available for TvSeries, but not for Movies (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

Hi, I'll move this into an own thread under "feature requests". I like the idea, but I think we can currently not implement this with further changes. I've checked the models and there are no variables, that could be easily called.
Hi, I'll move this into an own thread under "feature requests". I like the idea, but I think we can currently not implement this...
MP2 is great, but I‘d rely one change. I can have optional help texts, which are nice for a first time use, but then do not have...
Replies
1
Views
659
Oooh! Ok thanks. I am old age 75, and don't know anything about Computers, I just like watching old movies and TV shows, Thats why Media Portal2 and kodi are great for old age pensioners. I have given up driving its too complicated nowerdays and may give up on computers they are advancing so quickly. Thanks for links my neighbour...
Oooh! Ok thanks. I am old age 75, and don't know anything about Computers, I just like watching old movies and TV shows, Thats why...
Scrapers find and Index Movie Serials in Medial Portal2 & Kodi But still don't Show Chapter Numbers or Chapter title if applicable...
Replies
6
Views
1K
I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
Whenever I go into the back end for Moving Pictures, it almost immediately hangs on the Movie Importer tab. If I want to go into...
Replies
4
Views
472
THX for info. 0.62 plugin version doesn't crash with MP 1.31 therefore, it seems to me to be little buggy...
THX for info. 0.62 plugin version doesn't crash with MP 1.31 therefore, it seems to me to be little buggy...
Started on: 2023-12-26 last update: 2023-12-26 Summary: Minimize the amount of data written to disk by simulating a tempfs RAM...
Replies
4
Views
783
If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted during the reinstall of MP. I also had to do the same with TRAKT which had some issues too that were not apparent at the time. All is well once again. :cool:
If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted...
After much trial and error and comparing this computer with another that was working, I finally found out that Fanarthandler...
Replies
1
Views
830
Top Bottom