0004087: Gives users option to not install LAV on upgrade (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is completey broken with NET4 and NET6 :( Neither an existing profile can be selected nor a new one can be created.
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is...
Description: Hi there. First of all, I appreciate all the effort in MediaPortal 2 release 2.5 - visible changes look great (eg...
Replies
1
Views
323
I have not seen that one but it is possible that after installing the 1.32 x86 version that I scanned and tested TV before installing the x64, but not sure it that would make any difference! I am currently testing an improved version but at this point it is still not clear how or when a fixed x64 version will be available.
I have not seen that one but it is possible that after installing the 1.32 x86 version that I scanned and tested TV before...
Windows 11 23h2 1) MP 1.32 Final x64 Fresh install does not work and fails during the install "MySQL Start Service Exception". The...
Replies
13
Views
2K
I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\BasicHome.Editor\TitanEditor.exe Only the shortcut was missing.
I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team...
Hi all, Not a rant, more a sharing of experience (maybe hoping to get some clarification on which wrong turn I took) It has been...
Replies
9
Views
1K
  • Sticky
Looks Like .... Thanks Again!
Looks Like .... Thanks Again!
Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
Replies
28
Views
2K
Hi, I found the problem in my configuration without PowerDVD. In the past I had configured the following setting: "Use internal Blu-ray menu player" and it works - slowly but it worked fine. As described, this suddenly stopped working after an update in the last few months. Yesterday, as a test, I deactivated this check box and it...
Hi, I found the problem in my configuration without PowerDVD. In the past I had configured the following setting: "Use internal...
Hello english forum! Since my question, which I asked weeks ago in the German-speaking forum, has not been answered until today, I...
Replies
43
Views
5K
Top Bottom