0004140: Radio stops after playing the video clip in a slideshow is played (MyPictures) (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

I have looked at your log files, but as usual they are unintelligible gobbledegook. (I am sure that the original developers who wrote that code know what the log entries mean, but those developers have long since retired from the MP team.) I regret to say that I think that you will have to use the "brute force" method to track down...
I have looked at your log files, but as usual they are unintelligible gobbledegook. (I am sure that the original developers who...
Sometimes when displaying the OSD whilst playing a recorded TV show the video freezes and the sound continues for about 30 seconds...
Replies
1
Views
581
restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
Earlier this year I changed my internet service provider from a landline (where I was consistently overcharged), to a mains-powered...
Replies
1
Views
552
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live stream from server to MP. If anyone has a similar problem - disable all old plugins and then enable one after another :-)
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live...
After using MP for more than 10 years with regularly updates - this is the first time that after an update MP is not working...
Replies
3
Views
1K
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is completey broken with NET4 and NET6 :( Neither an existing profile can be selected nor a new one can be created.
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is...
Description: Hi there. First of all, I appreciate all the effort in MediaPortal 2 release 2.5 - visible changes look great (eg...
Replies
1
Views
346
Since updating the BIOS and the audio driver two weeks ago, I have not experienced the above problem again.
Since updating the BIOS and the audio driver two weeks ago, I have not experienced the above problem again.
Occasionally if I pause Live TV then resume it later, the video keeps playing but the audio is stuck in a half second loop. As of...
Replies
4
Views
829
Top Bottom