TV-Server 0004261: Subtitles issues v1.3.0.0 (DVBSub3.ax) (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

Well, there is nothing wrong in the log. I have personaly tested the bitstreaming after DVD resume, and I can confirm that the LAV audiodecoder shows status 'bistreaming' on the output. What is your LAV status?
Well, there is nothing wrong in the log. I have personaly tested the bitstreaming after DVD resume, and I can confirm that the LAV...
My apologies for posting two separate issues in one posting, however, the logs I have cover both. 1. Resume playback of...
Replies
13
Views
977
I need to try MadVR, I hope my Intel NAC can manage it.
I need to try MadVR, I hope my Intel NAC can manage it.
Remember PAL DVDs of US movies and TV Shows, and how they were converted to 25 fps thus introducing a "smurf lite" pitch on the...
Replies
2
Views
330
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling with. If you take the previous version (1.31) it should work as expected. For IPTV there is also a different option (with different pros and cons): Onlinevideos. I'm using that sometimes for my IPTV as...
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling...
Hi I am trying to play a m3u file from my IPTV provider, but when I try to install the TV part of Media Portal v1.3.2 I get an...
Replies
1
Views
651
Thank you. I had a look at that part of the menu, but there's no option for DVB subtitles. Probably it has something to do bit some issue of MP2 with PGS subtitles that I've read in several posts. Although I don't know if DVB subs are also PGS subs. I guess that it will be fixed in future versions of MP2. Anyway, if somebody is...
Thank you. I had a look at that part of the menu, but there's no option for DVB subtitles. Probably it has something to do bit...
Hi, I changed recently from MP1 and MPS. Very happy, no matter I have to struggle with a few issues like this one: When I watch...
Replies
2
Views
950
I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem - unable to connect to any of the specified MySQL hosts. And Hostname is still in red. I don't understand - this is a dedicated TV computer. Unless an update did this I don't know why there's a problem in the...
I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem -...
I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
Replies
2
Views
414
Top Bottom