0004320: Add support for Blu-ray metadata (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

Thanks again for all the help. I deleted 'BDHandler.dll" from the process folder, and as expected, it no longer appears in the MePo configuration utility. I also downloaded the X86 BDReader plugin that you posted. Renamed the existing files in the MePo folder, and copied the updated files to the MePo folder. For the most part...
Thanks again for all the help. I deleted 'BDHandler.dll" from the process folder, and as expected, it no longer appears in the...
I'm not sure that this works on 32-bit, but if I try to play a 4K UHD Blu-ray (Using makeMKV, modified firmware, and AnyDVD HD) the...
Replies
22
Views
2K
Hello MP Team, I have issues with mounting .iso files. Two seconds after mounting .iso and starting external player, the iso is unmounted again by MP and therefore doesnt show up in the drive any longer. Example: [2023-10-16 18:43:04,367] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - Start process C:\Program Files (x86)\Elaborate...
Hello MP Team, I have issues with mounting .iso files. Two seconds after mounting .iso and starting external player, the iso is...
Hello MP Team, I have issues with mounting .iso files. Two seconds after mounting .iso and starting external player, the iso is...
Replies
0
Views
507
restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
Earlier this year I changed my internet service provider from a landline (where I was consistently overcharged), to a mains-powered...
Replies
1
Views
508
Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos prior to the menu. Then, when it comes to display the menu, MediaPortal crashes. I'm using Windows 7 on a fresh installation and with all the updates available applied to the system. Windows shows a...
Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
Replies
0
Views
2K
I have looked at your log files, but as usual they are unintelligible gobbledegook. (I am sure that the original developers who wrote that code know what the log entries mean, but those developers have long since retired from the MP team.) I regret to say that I think that you will have to use the "brute force" method to track down...
I have looked at your log files, but as usual they are unintelligible gobbledegook. (I am sure that the original developers who...
Sometimes when displaying the OSD whilst playing a recorded TV show the video freezes and the sound continues for about 30 seconds...
Replies
1
Views
567
Top Bottom