Adding Logo's? (1 Viewer)

nokmond

Portal Pro
January 25, 2009
70
0
Home Country
United Kingdom United Kingdom
Hi all. Is there any way of adding logo's to my movie files? I would like to have 3 logo's - 720p, 1080p & DVD so when i'm looking thru my movies I can easily see what format they are in. Possible??
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
Whenever I go into the back end for Moving Pictures, it almost immediately hangs on the Movie Importer tab. If I want to go into...
Replies
4
Views
582
If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted during the reinstall of MP. I also had to do the same with TRAKT which had some issues too that were not apparent at the time. All is well once again. :cool:
If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted...
After much trial and error and comparing this computer with another that was working, I finally found out that Fanarthandler...
Replies
1
Views
889
Thank for your reply. I just happened to need to add another movie into that folder, when I did that, MovPictures automatically picked up the other movie.
Thank for your reply. I just happened to need to add another movie into that folder, when I did that, MovPictures automatically...
I added 3 movies, out of the 3 it picked up 2 and imported. I restarted MP multiple times but it still wouldn't pick it up. Added 2...
Replies
2
Views
567
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is completey broken with NET4 and NET6 :( Neither an existing profile can be selected nor a new one can be created.
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is...
Description: Hi there. First of all, I appreciate all the effort in MediaPortal 2 release 2.5 - visible changes look great (eg...
Replies
1
Views
609
I'm not sure what the issue was, but I decided to try a different way of solving the problem. My server has a 2.5Gbps port and the 10Gbps card I added, so I've connected the HD Homerun directly to the 2.5G port, and its solved the problem, I can now copy large multiple files to the server and not suffer with picture issues. There is...
I'm not sure what the issue was, but I decided to try a different way of solving the problem. My server has a 2.5Gbps port and the...
My MP1 installation works perfectly, except if I transfer large files to my server. Network setup. HD Homerun Quad tuner -...
Replies
5
Views
1K
Top Bottom