Cover flow view no artwork (1 Viewer)

wizard123

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 24, 2012
    2,568
    2,677
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    In default wide skin on coverflow view i don't see any images, the text is there and i can scroll through the movies but images are missing. Anyone else have this problem ?
     

    wizard123

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 24, 2012
    2,568
    2,677
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    • Thread starter
    • Moderator
    • #2
    Is no one able to check if coverflow view works for them in default wide skin ?
     

    RoChess

    Extension Developer
  • Premium Supporter
  • March 10, 2006
    4,433
    1,895
    I don't use coverflow, but here goes:
     

    Attachments

    • Coverflow.2013.png
      Coverflow.2013.png
      2 MB

    wizard123

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 24, 2012
    2,568
    2,677
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    • Thread starter
    • Moderator
    • #4
    is that 1.3beta or 1.2.3 ? sorry i should have mentioned that, that's for the response though
     

    wizard123

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 24, 2012
    2,568
    2,677
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    • Thread starter
    • Moderator
    • #6
    You mean Moving Pictures ? ahh ok it's 1.3 i am having issues with and the new skin. Thanks though.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Good you solved it. It’s indeed really strange as xaml always uses „.“ as decimal separator. There are also several other code lines in same file and other files, where the dot seems to make no trouble. It’s unclear why only this line causes issues. I tried again as in your video and no issue here :confused:
    Good you solved it. It’s indeed really strange as xaml always uses „.“ as decimal separator. There are also several other code...
    Description: Nereus skin does not show new/reworked view mode selection screen, instead it falls back to old/default screen. As a...
    Replies
    3
    Views
    473
    This is the changes to my TVSeries.xml.
    This is the changes to my TVSeries.xml.
    Here I am again ... completely befuddled ... My wife insists it is totally necessary for her to see which Series we are looking at...
    Replies
    8
    Views
    394
    • Sticky
    • Article
    MP1 MP2 MP2 - V2.4.1 MediaPortal 2 - 2.4.1 Release DE
    Ok, thanks :)
    Ok, thanks :)
    We are proud to present MediaPortal 2.4.1 MediaPortal 2.4.1 is a full-blown media center software that addresses most common user...
    Replies
    3
    Views
    2K
    MP1 MP2 1.30.0 Channel 5 missing DE
    Many thanks for capturing and posting this for me. Channel 5 now renewed!!! Still really curious as to why the full scan didn't seem to find it.
    Many thanks for capturing and posting this for me. Channel 5 now renewed!!! Still really curious as to why the full scan didn't...
    Is anyone else having a problem with Channel 5? Until recently it was fine but I have just discovered that I can no longer view...
    Replies
    2
    Views
    473
    Hello all, Recently I have been having a few problems importing movies to Moving Pictures using the IMDB+ plugin (missing fields) so I have decided to have a go at creating an XML based on the XBMC Local xml. This has not been tested with multi languages and it has been configured for my personal collection. I'm hoping it will work...
    Hello all, Recently I have been having a few problems importing movies to Moving Pictures using the IMDB+ plugin (missing fields)...
    Hello all, Recently I have been having a few problems importing movies to Moving Pictures using the IMDB+ plugin (missing fields)...
    Replies
    0
    Views
    182
    Top Bottom