Error when loading BasicHome Editor (1 Viewer)

Kernel.32

Portal Pro
July 27, 2009
93
3
Home Country
Italy Italy
I have installed MePo 1.4 and "StreamedMP-2.1.1.3353.exe".

When I try to open "StreamedMP BasicHome Editor" I get this error:
error.jpg


Any help appreciated. Thanks!
 
Last edited:

ltfearme

Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,751
    7,196
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    Start by attaching logs so I see if any plugin dependencies are missing or out-of-date.
     

    Kernel.32

    Portal Pro
    July 27, 2009
    93
    3
    Home Country
    Italy Italy
    After two reboots now all works fine... I'm sorry for that.... Thanks for your great job.
     
    Last edited:

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I have not experienced that myself, and I don't know of any reason why that might occur (but my knowledge of how TV Server works is not extensive). It is strange that you mention this because there are now four DVB-T channels in the UK that behave in the same way (this is new for the UK). I think that these might be some sort of...
    I have not experienced that myself, and I don't know of any reason why that might occur (but my knowledge of how TV Server works is...
    I am running MePo 1.32 X86 on Windows 11 Ryzen 9 7900X 32GB DDR5 RAM 1TB NVME Boot Drive 4TB NVME Data drive RTX 3060 12GB I have...
    Replies
    10
    Views
    968
    Thank you, joecrow, this helped me, but now i have another problem :) Greetings Suppi
    Thank you, joecrow, this helped me, but now i have another problem :) Greetings Suppi
    Hi, i want to install the KeyboardInputPlugin . But i get an Error "Package Loading Error ! Install aborted". Please help...
    Replies
    2
    Views
    675
    @doskabouter That fixed it, thanks!
    @doskabouter That fixed it, thanks!
    I just upgraded to 1.32 and now, when I start TV-Service Config, I get this error: [2024-01-31 09:33:13,138] [Log ] [SetupTv...
    Replies
    2
    Views
    350
    I avoid touching that system as long as it runs. Now that 2.4.1 seems to run again, I probably wait for the next issue.
    I avoid touching that system as long as it runs. Now that 2.4.1 seems to run again, I probably wait for the next issue.
    Hi, I have just upgraded from MP 2.2.2 to MP 2.4.1, and now the client won't start. I see the splash screen, and then it just...
    Replies
    3
    Views
    710
    Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling with. If you take the previous version (1.31) it should work as expected. For IPTV there is also a different option (with different pros and cons): Onlinevideos. I'm using that sometimes for my IPTV as...
    Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling...
    Hi I am trying to play a m3u file from my IPTV provider, but when I try to install the TV part of Media Portal v1.3.2 I get an...
    Replies
    1
    Views
    448
    Top Bottom