Install broken on MPEI? (1 Viewer)

lisag

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • March 3, 2012
    457
    179
    Essex
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hello, I am setting up a new client using MediaPortal 1.6.0 final and when I go to install the latest version of Moving Pictures from the MPEI (1.6.2.1556) I get a 'Package Loading Error! Install Aborted!'.

    lisa
     

    lisag

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • March 3, 2012
    457
    179
    Essex
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Is there anywhere else where I can download version 1.6.2.1556?
    I am planning to re-install MediaPortal this week (with Argus TV) and can't seem to find this Moving Pictures version anywhere.

    lisa
     

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,466
    4,635
    45
    ::1
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    Normally you should be able to find those on the project page (Google Code for example), but in this case the version you need isn't on there :(
    Best to ask the developer if you need that specific version.
     

    RoChess

    Extension Developer
  • Premium Supporter
  • March 10, 2006
    4,348
    1,828
    Country flag
    Google Code does not allow binary uploads anymore since Jan 2014.

    According to: http://moving-pictures.googlecode.com/svn/trunk/Setup/update.xml

    The download should be at:
    https://www.team-mediaportal.com/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=30&cf_id=24

    But it has an URL encode issue with & vs & so manually get it from: https://www.team-mediaportal.com/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=30&cf_id=24

    It will automatically get fixed by @ltfearme when the new release is pushed out, as I'm already testing build r1587.
     

    lisag

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • March 3, 2012
    457
    179
    Essex
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    I didn't think those versions worked with MP 1.6?
     

    ltfearme

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,700
    7,084
    Sydney
    Australia Australia
    Country flag
    The big link is still MovPics v1.6 which should be compatible for now...

    You can see the other links point to release supporting v1.7.
     

    lisag

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • March 3, 2012
    457
    179
    Essex
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Oh, so it is... brilliant - thank you (y)
     

    ltfearme

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,700
    7,084
    Sydney
    Australia Australia
    Country flag
    Google Code does not allow binary uploads anymore since Jan 2014.

    According to: http://moving-pictures.googlecode.com/svn/trunk/Setup/update.xml

    The download should be at:
    https://www.team-mediaportal.com/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=30&cf_id=24

    But it has an URL encode issue with & vs & so manually get it from: https://www.team-mediaportal.com/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=30&cf_id=24

    It will automatically get fixed by @ltfearme when the new release is pushed out, as I'm already testing build r1587.
    I fixed the encoding issue, I don't know if that fixes the original issue as that seems to work anyway but maybe fails from MPEI Installer..
     
    Last edited:

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    A [solved] Upgraded HTPC. Cannot install MP anymore Installation, configuration support 3
    M Installing Plugins Newcomers Forum 2
    doskabouter Installing mediaportal MediaPortal 1 3
    toricred x64 Bit Installer for 2.2.3 General 2
    F Problems with new install of MP2 Newcomers Forum 3
    C Can't install any extensions - DLL error Installation, configuration support 19
    joecrow 1.25.0 5031: Error on Install. Bugreports 24
    P [solved] MP2 new install, 2 x hdhomerun tuners, client on same PC unable to view TV & recordings Newcomers Forum 8
    M MediaPortal2 TV Config Error on Install (0x80004005) General 7
    ajs [fixed] 5022: Improving the MPE Installer, providing nicer GUI :) MediaPortal 1 42
    Rob Hexenmeister Dependency error on install v2.3.2.0 OnlineVideos 28
    ajs [fixed] 5015: Improving the MP1 installer, providing nicer GUI :) MediaPortal 1 138
    N No TV or EPG on fresh install General 0
    D [solved] Changed username in Win10, now TV Server config crashes on fresh install Installation, configuration support 1
    T MediaPortal Extensions Manager Fehlermeldung bei Installation einer Erweiterung Installationsprobleme? 1
    doskabouter [Question] Optional installation of subcomponents in MPE1 Developer Discussions 1
    D Unable to install 1.22 on Win 10 Newcomers Forum 9
    D I just installed MP 1.23. Which version of Schedules Direct should I use, where do I obtain it from Newcomers Forum 6
    J Server vs Client Install General 5
    G Newb trying MP2, trouble with guide data General 5
    G MP1 TV Server "failed to upgrade the database" using MS Sql Server Installation, configuration support 3
    geotwticher [solved] Fatal Error 0x80070643 during MP2 installation General 7
    B 'Successful' install of MP2.2.2 on W8.1 - but can't connect to sql db General 1
    badboyxx MP installation aborts with an error Installation, configuration support 2
    cbr954rr [solved] No sound after clean install? General 24
    Similar threads

























    Top Bottom