1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[WiP] - madVR support in MP1 | Page 331

Discussion in 'Area 51 - Testing Area' started by Sebastiii, March 20, 2016.

  1. GeYe
    • Premium Supporter

    GeYe MP Donator

    Joined:
    January 17, 2009
    Messages:
    189
    Ratings:
    +127 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    v287 ist really fast, but if i play a video and click on back, sound is playing but my screen freezes, Can only close with task manager.




     

    Attached Files:

    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,001
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,128 / 7
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Thanks :) Can you try to get madVR freeze report ? (or maybe if you let running MP does it auto unfreeze or create madvr freeze log by itself ?
    Did you reproduce it always ?
    Does it happen only with TVS ?
    Does it happen on 1920x1080 video or only in 4k ?
    :p
     
  4. GeYe
    • Premium Supporter

    GeYe MP Donator

    Joined:
    January 17, 2009
    Messages:
    189
    Ratings:
    +127 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I can reproduce it always. With TVS and TV (movie not tested) and it happens with 1920 and 4k. Madvr Freeze report will be hard, because sound is playing and i don't think madvr has really crashed. I will look into maybe tomorrow. In my first test i gave the systems about 5 minutes to wait, but only sound plays and nothing happens :p

    Maybe the other testers can confirm or not.
     
    • Like Like x 2
  5. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,001
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,128 / 7
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    @GeYe can you try this files ?
    Thanks.
     

    Attached Files:

    • Core_V288.zip
      File size:
      1.1 MB
      Uploaded:
      February 15, 2017
      Views:
      12
    • Thank You! Thank You! x 1
  6. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    344
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +432 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    same here with v287, logs (wdog mode 1 was ok, with wdog mode 2 it was faulty) and freeze attached

    with v288 it seems ok and the volume osd appears again too, but some strange background displacement at the mini epg and the text description around the little playing video window within recordings....
    17-13-00.png 17-13-29.png
     
    • Thank You! Thank You! x 2
  7. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    14,001
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +8,128 / 7
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Thanks for logs :)
    Attached is maybe a fix bin V289 :p
     

    Attached Files:

    • Core_V289.zip
      File size:
      1.1 MB
      Uploaded:
      February 16, 2017
      Views:
      32
    • Like Like x 2
    • Thank You! Thank You! x 1
  8. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    344
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +432 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Yep osd looks good again,thanks
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  9. GeYe
    • Premium Supporter

    GeYe MP Donator

    Joined:
    January 17, 2009
    Messages:
    189
    Ratings:
    +127 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    v289 working good. Nothing to complain about in a short test.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. joecrow
    • Premium Supporter

    joecrow MP Donator

    Joined:
    August 9, 2012
    Messages:
    790
    Ratings:
    +618 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I went back and did a fresh install of the std. release 1.16pr and recovered the weather display on the top of the screen, and ran this without problems for a couple of days.:) This morning I did an upgrade install to v286 and without starting MP overwrote the core with the v289 version. On MP start weather info was/is missing:( and durring initial TV testing on stop I got a win 10 BSOD indicating a driver issue with the TBS tuner, see logs attached. After restart I continued testing and after stopping the Elysium video I got short period of remote crontrol chaos, also covered by logs. I have not been able to reproduce either problem but will continue to test/use. So far I have not seen an incidence of high render times ongoing after start of 3D vids that I was seeing intermittently on previous versions.(y)
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
  11. joecrow
    • Premium Supporter

    joecrow MP Donator

    Joined:
    August 9, 2012
    Messages:
    790
    Ratings:
    +618 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    UPDATE 18-Feb:-
    v 289 I have disabled an Auto Hotkey script that I was using in conjunction with my remote(it does different things depending on whether MP has focus or not) and so far I have had no further phases of the strange or non functional remote control. So maybe you are doing something new (post v281) because I did not see this previously???? No further BSODs and everything else is looking good(y) except the missing weather info.:( Anything new regarding the weather display?
     
    • Like Like x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 1, Guests: 0)

  1. biship
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Like Us On Facebook

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!