MCE Remote in XP home help needed (1 Viewer)

guytpetj

MP Donator
  • Premium Supporter
  • March 24, 2005
    424
    57
    58
    USA
    Home Country
    United States of America United States of America
    Many of us do.

    Do a search on "MCE 2005 remote xp home" or send me a private message with your e-mail address, and I'll forward the drivers.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I think I've solved the remote button issue, there was an unknown driver in Device Manager which I discovered was the Serial IO GPIO driver. Installing that appears to have solved the remote problem. Who knew? Thanks to all who contributed to my solution.
    I think I've solved the remote button issue, there was an unknown driver in Device Manager which I discovered was the Serial IO...
    I just upgraded my HTPC to a 12th gen Core i5 CPU and Windows 11 running MP 1.30 (Ukraine). It works well except for two minor...
    Replies
    7
    Views
    557
    I recently installed 2.4.1. Can anyone tell me why my IE remote does not show up under Input Devices (I show only "WiFi Remote," which I do not have)? Device Manager lists Microsoft eHome Infrared Transceiver as working. I find the MP2 documentation quite confusing as to whether a plugin is needed or whether MP2 is supposed to work...
    I recently installed 2.4.1. Can anyone tell me why my IE remote does not show up under Input Devices (I show only "WiFi Remote,"...
    I recently installed 2.4.1. Can anyone tell me why my IE remote does not show up under Input Devices (I show only "WiFi Remote,"...
    Replies
    0
    Views
    348
    in MP config goto plugins -> MovingPictures and open the config. There you can delete the wanted movies ;)
    in MP config goto plugins -> MovingPictures and open the config. There you can delete the wanted movies ;)
    I am using MediaPortal 1.30 and Moving Pictures. In fact, I have been using them for so long that my movie list is now... a mess...
    Replies
    1
    Views
    221
    You could try using the UNC paths for the timeshift and record folders. On the client machine go to MediaPortal configuration - TV/Radio - Advanced Options tick the UNC paths tick box and put the network paths for timeshift and record folders in the appropriate lines and click OK.
    You could try using the UNC paths for the timeshift and record folders. On the client machine go to MediaPortal configuration -...
    I am not new to MediaPortal, but this is the first time I have set up a client on a PC other than the PC with the TV Server. I...
    Replies
    7
    Views
    517
    Will try to do so ;)
    Will try to do so ;)
    I'm customizing DefaultWideHD with larger text for my old eyes. I find that the name for the plugin "Moving Pictures" is too long...
    Replies
    13
    Views
    308
    Top Bottom