mce Skin on XBMC (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

Good luck, I am really not too sure how well CAM and MP work together with any tuner. Just a thought would it not be cheaper to just buy another C1+ card then there would be no need to prioritise the tuners? BTW the TBS Deutschland website specifically states that C1+ cards are not supported but I think that is a local issue with the...
Good luck, I am really not too sure how well CAM and MP work together with any tuner. Just a thought would it not be cheaper to...
Hi, I have installed the MP2 server ion a Win11 server, for Swedish DVB-T2 channels with CAM/CI+. I have never used MP before, but...
Replies
37
Views
1K
oops! here it is. Corrected xml
oops! here it is. Corrected xml
Before you create this bug report: Make sure that your system (windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
2
Views
231
Hi Ge2301 Thanks for the help I tried the suggestion but it didnt help - however the issue is sorted now. - it seems that it was just that the server needed a restart (even though there was no indication in Windows) - as soon as I started both clients (one reparied as above, one not) both started working right away. (I would have...
Hi Ge2301 Thanks for the help I tried the suggestion but it didnt help - however the issue is sorted now. - it seems that it was...
Hi, I have a server/client PC (MP2.4) that seems still to be still working fine, but 2 other clients have suddenly stopped playing...
Replies
2
Views
275
I think I've solved the remote button issue, there was an unknown driver in Device Manager which I discovered was the Serial IO GPIO driver. Installing that appears to have solved the remote problem. Who knew? Thanks to all who contributed to my solution.
I think I've solved the remote button issue, there was an unknown driver in Device Manager which I discovered was the Serial IO...
I just upgraded my HTPC to a 12th gen Core i5 CPU and Windows 11 running MP 1.30 (Ukraine). It works well except for two minor...
Replies
7
Views
711
To ge2301, I have now updated both my systems successfully as you suggested. I have only ever had a couple of significant problems with Mediaportal2 and both have been fixed quickly by forum members. I am very impressed by both the forum and the quality of the Mediaportal2 package. Keep up the good work and thank you to all that...
To ge2301, I have now updated both my systems successfully as you suggested. I have only ever had a couple of significant problems...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
7
Views
641
Top Bottom