MediaPortal SVN-Snapshot:-02-10-2009 15-53h - Revision:21688.rar | Page 7

Discussion in '[untested] MediaPortal and TV-Server 1.0 svn-build' started by MediaPortal-Bot, February 10, 2009.

  1. damaster

    damaster Portal Pro

    Joined:
    November 23, 2007
    Messages:
    412
    Likes Received:
    35
    Ratings:
    +35 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Glad I'm not the only one that thinks this was a ridiculous code change...

    Anyhow, I've posted a patch over in the bug thread, first post: https://forum.team-mediaportal.com/...ecoder-mkvs-mp4s-54658-post376244/#post376244


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. arryo

    arryo Portal Pro

    Joined:
    July 12, 2008
    Messages:
    162
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +4 / 0
    I have the same problem. How do I reinstall "Backup Settings"?
     
  4. AlfredENeuma

    AlfredENeuma Portal Pro

    Joined:
    October 10, 2008
    Messages:
    433
    Likes Received:
    78
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +80 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Thanks, Mr. Hipp, for the link. However, I have been there before; it has drivers for the 9600..9800 series only; if I try to download it, the verification tool even says "not for your system" and does not allow me to download.

    :DAlfred
     
  5. ronilse
    • Premium Supporter

    ronilse Retired Team Member

    Joined:
    July 19, 2005
    Messages:
    4,422
    Likes Received:
    280
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MediaPortal tester
    Location:
    Moss
    Ratings:
    +280 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Hi,
    No backup should be re-installed here, the reason for this error is a name change on a .dll which installer should have deleted(dunno why it didn't on yours)
    You can delete the bass_wv.dll in MP root folder\MusicPlayer\plugins\audio decoders\" & the error is away.

    Regards
    Roy
     
  6. AlfredENeuma

    AlfredENeuma Portal Pro

    Joined:
    October 10, 2008
    Messages:
    433
    Likes Received:
    78
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +80 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi tourettes,

    I just tried the "Graphedit", connected to "Remote Graph" and hope, that is what you mean.

    First difference: With SVN, I get 2 graphs with the same ID to connect (see "Select with SVN.jpg"). If I press Refresh, however, one of them disappears. Both connections show the same picture.

    Second difference: Without SVN, I get a connection to "Video Mixing Renderer 9", with SVN to "Video Renderer".

    No idea why, and if this causes the problem.

    All tests made with the same directx version (August 2008), only MP Data and MP Program directories were restored via backup.

    :D for looking at it.

    Alfred
     

    Attached Files:

  7. Mr Hipp
    • Premium Supporter

    Mr Hipp Retired Team Member

    Joined:
    April 2, 2006
    Messages:
    1,261
    Likes Received:
    187
    Location:
    Malmö
    Ratings:
    +187 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    This is beause Video Mixing Renderer 9 fails to initialize. See vrm9.log AND this is because you need proper drivers.
     
  8. tourettes
    • Premium Supporter

    tourettes Retired Team Member

    Joined:
    January 7, 2005
    Messages:
    17,301
    Likes Received:
    4,595
    Ratings:
    +4,810 / 3
    Well, its most likely not even a fully DX9 compliant card.

    So, drivers alone might not save the day. Earlier it might have worked when some specific DX9 features arent used, but VMR9 usage has changed a little bit in latest SVNs.
     
  9. Swede

    Swede Portal Pro

    Joined:
    September 6, 2006
    Messages:
    489
    Likes Received:
    23
    Location:
    West Coust Archipelago
    Ratings:
    +25 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Probably was deleted and then put back by Backupsettings plugin. I guess that everyone with the "Bass problem" used Backupsettings, wich is a supernize plugin, but sometimes shit happens. :cool:
     
  10. Cressari
    • Premium Supporter

    Cressari MP Donator

    Joined:
    October 29, 2008
    Messages:
    681
    Likes Received:
    42
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT-Fuzzy
    Location:
    Konstanz
    Ratings:
    +42 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi together

    This SVN works great on my system. Especially the time between switching channels is much much better. From 3 Seconds to 0,5 Seconds. Absolut top!
    Thanks for making a super program better and better.

    Greetings / Cress
     
  11. asd7000

    asd7000 Portal Pro

    Joined:
    May 17, 2008
    Messages:
    412
    Likes Received:
    23
    Ratings:
    +23 / 0
    I have to say there is also the "can not delete DVDs from harddrive problem" I copy DVDs via DVDFab completely on the harddrive. With the svn versions i can not delete a copied dvd from harddrive. There is only one file deleted but the folder stays on drive and isn´t deleteable from MP anymore. With the MP 1.0 thats no problem. So switched back again :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!