MediaPortal SVN-Snapshot:-04-02-2009 11-27h - Revision:22162.rar | Page 6

Discussion in '[untested] MediaPortal and TV-Server 1.0 svn-build' started by MediaPortal-Bot, April 2, 2009.

  1. webcris77

    webcris77 Portal Pro

    Joined:
    October 31, 2008
    Messages:
    131
    Likes Received:
    8
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    event viewer error

    Hy, the mediaportal work fine and very well but i see in the
    Application event viewer this error, i have investigate and this error appear since the 1.0.0.21813 svn build.
    I have the Technotrend 3650 CI DVBs2 and the firedtv DVB-T CI.
    :confused:


     

    Attached Files:

    • Capture.JPG
      Capture.JPG
      File size:
      57.8 KB
      Uploaded:
      April 3, 2009
      Views:
      194
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. vuego
    • Team MediaPortal

    vuego Documentation Group

    Joined:
    August 5, 2006
    Messages:
    1,565
    Likes Received:
    651
    Occupation:
    Alchemist, Astrobiologist, Exotic dancer
    Location:
    Göteborg
    Ratings:
    +857 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    I can confirm having this issue on a Hauppauge PVR 350. I just did a fresh install of build 22162 after a complete uninstall of MP. Started TV-Server Configuration, set both tv cards (DVB-C + Analog) to "preload card" and reopened TV-Server Configuration. All cards are unavailable.

    Attaching TV server logs.
     

    Attached Files:

    • Unknown.png
      Unknown.png
      File size:
      56.4 KB
      Uploaded:
      April 3, 2009
      Views:
      144
  4. misterd
    • Team MediaPortal

    misterd Retired Team Member

    Joined:
    April 4, 2006
    Messages:
    1,597
    Likes Received:
    280
    Ratings:
    +298 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    • Like Like x 1
  5. Gixxer
    • Team MediaPortal

    Gixxer Retired Team Member

    Joined:
    August 18, 2007
    Messages:
    1,383
    Likes Received:
    41
    Occupation:
    Mechanical Engineer
    Location:
    Spain
    Ratings:
    +41 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    can someone confirm...

    when watching a movie. you hit right key to advance. if you do it until it says "END" mp should move the movie to the end minus a few minutes.

    however, right now if you show END in the box, the movie will not advance. if you show a number then it works.

    is this intented change?
     
  6. DAx_dk

    DAx_dk Portal Member

    Joined:
    July 25, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    I am experiencing this too. Pretty sure this isn't intended...

    DAx

    Edit: logs attached
     
  7. re-flex

    re-flex Portal Pro

    Joined:
    February 27, 2009
    Messages:
    82
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi all,

    First install on WindowsXP, first start of MP Configuration:

    "Failed to locate assembly 'CSScriptLibrary, Version=1.9.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=70fcc3d18c749033'.
    Note that the configuration program must be executed from/reside in the MediaPortal folder, the execution will now end."

    Is the CSScriptLibrary.dll not included into setup?
     
  8. cryoplasm

    cryoplasm Portal Member

    Joined:
    December 30, 2008
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    You have to instal the Release MP 1.0.0.0. Then update with the SVN.
     
  9. chemelli
    • Team MediaPortal

    chemelli Retired Team Member

    Joined:
    September 28, 2006
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,126
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Activation Manager - Cloud Services
    Location:
    Trento, Italy
    Ratings:
    +1,127 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Reviewing your error, I think you installed MP as administrator but run it as normal user in a Vista with UAC on system. I'm right ?

    Simone
     
    • Like Like x 1
  10. cryoplasm

    cryoplasm Portal Member

    Joined:
    December 30, 2008
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Yes you are correct. OK running MP Log Collector explicitly as Administrator allowed Step 1 to run without any issue.

    Sorry my mistake, should have thought about that one.

    Now will be able to post logs.
     
  11. Gixxer
    • Team MediaPortal

    Gixxer Retired Team Member

    Joined:
    August 18, 2007
    Messages:
    1,383
    Likes Received:
    41
    Occupation:
    Mechanical Engineer
    Location:
    Spain
    Ratings:
    +41 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    :D
    added to mantis... 0002088: Not possible to time advance to END when watching video - MediaPortal Bugtracker
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!