MediaPortal SVN-Snapshot:-09-20-2008 10-52h - Revision:20268.rar | Page 7

Discussion in 'untested MediaPortal and TV-Server 1.0 RC2 svn-bui' started by MediaPortal-Bot, September 20, 2008.

  1. jigsjdg

    jigsjdg Portal Member

    Joined:
    February 6, 2008
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    WinTV-CI module not used

    Encountered something else:
    The Hauppauge WINTV-CI module is discovered, initialised, added to the graph and the CI-Module systray menu is started okay. However, scrambled channels are not descrambled...

    I used the WINTV-CI params menu and assigned it to the right Hauppauge card, but after a while the TVServer config 'sees' two hauppauge T-Sticks (both same path) and two webradio cards... which is funny to say the least...

    Anyway, the CI module code isn't working properly anymore.



    Attached the log file to show it's found, added, but eventually not used.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. cruse
    • Premium Supporter

    cruse MP Donator

    Joined:
    November 7, 2007
    Messages:
    166
    Likes Received:
    41
    Ratings:
    +41 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  4. maysider2

    maysider2 Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    MP is not going from black screen when on secondary monitor and not active
     
  5. afanasyev

    afanasyev Portal Member

    Joined:
    February 1, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    4
    Occupation:
    physician
    Location:
    Kazan
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    After instel last svn (09-20-2008--10-52-Rev20268) at system startup TVservice does not start. In Service Contrtol Manager 2 errors:1-Timeout (30000ms) waiting for connection of the TVservice,2-The Malfunction when start the "TVservice" because of mistake.Service has not answered request in good time
     
  6. vuego
    • Team MediaPortal

    vuego Documentation Group

    Joined:
    August 5, 2006
    Messages:
    1,570
    Likes Received:
    660
    Occupation:
    Alchemist, Astrobiologist, Exotic dancer
    Location:
    Göteborg
    Ratings:
    +868 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    You should create a tuningparameter file containing just your transponders (look in C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\TuningParameters). You can then use the Scan predefined provider button when scanning.

    Once you've tested it, upload it to the forum and ask a developer to add it to SVN so that other users can benefit :)
     
  7. Gixxer
    • Premium Supporter

    Gixxer Retired Team Member

    Joined:
    August 18, 2007
    Messages:
    1,383
    Likes Received:
    41
    Occupation:
    Mechanical Engineer
    Location:
    Spain
    Ratings:
    +41 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    i did that once with the frequencies that were missing for my city but they are not added to svns at least not last one. havent tried this one.
     
  8. chemelli
    • Premium Supporter

    chemelli Retired Team Member

    Joined:
    September 28, 2006
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,126
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Activation Manager - Cloud Services
    Location:
    Trento, Italy
    Ratings:
    +1,127 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
  9. chemelli
    • Premium Supporter

    chemelli Retired Team Member

    Joined:
    September 28, 2006
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,126
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Activation Manager - Cloud Services
    Location:
    Trento, Italy
    Ratings:
    +1,127 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Installer has been already updated :p

    Simone
     
  10. Ruud
    • Premium Supporter

    Ruud MP Donator

    Joined:
    December 5, 2004
    Messages:
    276
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Thanks X4mer,
    I will check out that thread, never linked it to my problem based on the title.
    k.r.
    Ruud.

    Okay, thread checked and it looks that I can make myself usefull in testing this specific item again ;) as it seams related. Thanks for pointing this out.
     
  11. WalkmanAA

    WalkmanAA Portal Pro

    Joined:
    January 5, 2007
    Messages:
    85
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    You must have installed something related to digital rights management or actually have spyware because drm.exe should not be running always. I have been using WMP11 for a while and I have never seen this file running ever and its not on my drive either so it is certainly not a dependency of WMP11.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!