Netflix for OnlineVideos | Page 21

Discussion in 'OnlineVideos' started by Ministerk, October 1, 2014.

  1. MrGhost

    MrGhost Portal Member

    Joined:
    March 13, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    I assume you mean html from Netflix, so I've added a few. If you need more or specific html, let me know!
    Maybe it's also interesting to know that I've a free subscription for the 1st month, maybe that causes the error.
    Also, language is set to Dutch.

    Hope this helps! netflix1.JPG profiles.JPG

     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. p750mmx

    p750mmx Portal Pro

    Joined:
    November 2, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +18 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Dutch as language is no problem and the one month free description shouldn't also be no problem because you use a login that will also be used when you go-on with the Netflix description after the free month.
     
    Last edited: December 30, 2014
  4. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Thanks but it is the actual HTML I need to inspect. If you would like to help, you could browse to netflix.com/WiHome with javascript disabled, view the source and copy the HTML to a text file, then PM it to me.
     
  5. MrCrabs

    MrCrabs Portal Pro

    Joined:
    January 21, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    117
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Ingenieur Maschinenbau / mechanical engineer
    Location:
    Braunschweig
    Ratings:
    +129 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hey guys,

    Great work done here, though I unfortunately can't get it working. I can login through online videos, i can browse movies and select one to play, then it switches to internet explorer so I can see my desktop or an opened page for a short time, then there is a loading screen with rotating dots and then I'm back in online videos. So it's only playback that doesn't work.
    I updated silverlight and checked all your suggestions from first post. If I try to watch directly in browser it works alright. I'm running Win8.1 with IE 11 - my country is germany.
    Did I miss anything?
     
  6. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    I assume you have updated your sites? Can you measure the time from that you press to play until you come back to MP?
    Main problem for me is that 'I'm not able to test with Windows 8.1, this is a totally separate use-case compared to Windows Vista, 7 and 8.
     
  7. msj33
    • Premium Supporter

    msj33 MP Donator

    Joined:
    November 30, 2005
    Messages:
    471
    Likes Received:
    41
    Ratings:
    +69 / 3
    Home Country:
    England England
    Have experienced same behaviou - sometimes when pressing a movie, it tries to start, but jumps back into OV. If I then try same movie again it works.

    /Morten
     
  8. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    I'm interested in how long time the loading takes in this "crashing" scenario, I think it's a timeout problem.

    @Jason Pyke, I have noticed that the Web Request Timeout always is set to the default 15s and ignores the value set in OV configuration. Is there an easy fix for this problem?
     
  9. MrCrabs

    MrCrabs Portal Pro

    Joined:
    January 21, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    117
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Ingenieur Maschinenbau / mechanical engineer
    Location:
    Braunschweig
    Ratings:
    +129 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    For me it doesn't work to just try it again. It still won't play. And the time varies between 1 and 3 seconds or so.
     
  10. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    :( Ok, since logging doesn't work properly for the Browser Player in this version of OV, the only thing we can do now is to wait for the next release. Otherwise it's only going to be some random guessing.

    So one random guess (but I doubt it's the problem)... check you silverlight settings: Enable download and updates to components [...] and enable application storage.
     
  11. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    @MrCrabs I'll pm you an dll without the loading spinner so you can observe what's happening in the background.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!