[PATCH] Improvements for analog cards | Page 23

Discussion in 'General Development (no feature request here!)' started by misterd, December 31, 2007.

  1. misterd
    • Team MediaPortal

    misterd Retired Team Member

    Joined:
    April 4, 2006
    Messages:
    1,597
    Likes Received:
    280
    Ratings:
    +298 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    I have updated the binaries in the first post for 1.0.2. I also added the new encoders for HVR-4000 which is in the WinTV7 package to the scripts.

    MisterD


     
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Khurram

    Khurram Portal Pro

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    211
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Pakistan Pakistan
    Hi. Good to see you are still improving upon analog support in MP. With all the reorganization in the forums on the web site, I lost this thread initially, but now I have located it again :)
     
  4. Khurram

    Khurram Portal Pro

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    211
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Pakistan Pakistan
    Applying the patch and then trying to compile gives errors in SoftwareEncoder.cs about the class SoftwareEncoder being defined multiple times :confused: I deleted all but one section and then it compile okay. I dont think it was a problem with the patch as such. I think the file got messed up when I updated to SVN 22555. I just hope I deleted the correct sections from SoftwareEncoder.cs.
     
  5. nikos1671

    nikos1671 Portal Pro

    Joined:
    April 21, 2008
    Messages:
    244
    Likes Received:
    8
    Occupation:
    IT
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Greece Greece
    Hi guys i have the hauppauge hvr 1300 hybrid card it work very good with my system,i was wondering will this patch help me in sommething???
    thanks
    nikos
     
  6. misterd
    • Team MediaPortal

    misterd Retired Team Member

    Joined:
    April 4, 2006
    Messages:
    1,597
    Likes Received:
    280
    Ratings:
    +298 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    The remaining parts of this patch are only useful for users with a software encoding card. Your HVR-1300 has a hardware encoder so you won't gain any benefit from this patch.

    MisterD
     
  7. nikos1671

    nikos1671 Portal Pro

    Joined:
    April 21, 2008
    Messages:
    244
    Likes Received:
    8
    Occupation:
    IT
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Greece Greece
    Thanks for your reply misterd
     
  8. huma2000

    huma2000 Portal Pro

    Joined:
    December 1, 2006
    Messages:
    123
    Likes Received:
    3
    Occupation:
    Student of veterinary, PC tecnichian and some more
    Location:
    Murcia, Spain
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    Show System Specs
    Hi, will be an update of the patch for the 1.1.0 version?? will it be conbined into the main branch?
    Thanks!
     
  9. hakuna

    hakuna Portal Pro

    Joined:
    October 15, 2004
    Messages:
    395
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Automation engineer
    Location:
    Gothenburg
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hello. I am also interested in this patch. I have a HVR-900 and the analog channel scan causes crash of tvsetup due to "unable to create graph".
    Should I wait for the 1.1.0 before I start testing this?

    error log:
    https://forum.team-mediaportal.com/496950-post53.html

    Thanks in advance! Niclas
     
  10. hakuna

    hakuna Portal Pro

    Joined:
    October 15, 2004
    Messages:
    395
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Automation engineer
    Location:
    Gothenburg
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
  11. basti1

    basti1 Portal Member

    Joined:
    August 24, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Well, i have a analog capture card which I cant get to work. Now my question, which USB Grabber with Composite Input works with MP?

    Regards and Thanks,
    Basti
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!