Scythe42's fixes for 1.4.0 | Page 43

Discussion in 'Area 51 - Testing Area' started by elliottmc, April 19, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tourettes
    • Premium Supporter

    tourettes Retired Team Member

    Joined:
    January 7, 2005
    Messages:
    17,301
    Likes Received:
    4,595
    Ratings:
    +4,810 / 3
    Do we have some already defined sub system which version we can bump or do we need to add a new sub system?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Scythe42
    • Premium Supporter

    Scythe42 Retired Team Member

    Joined:
    June 20, 2009
    Messages:
    2,065
    Likes Received:
    2,632
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Professional Hacker
    Location:
    Berlin
    Ratings:
    +2,724 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Yep, such shaders can be easily included. Similar for information for AmbiLight stuff. They do not need the full texture, just some information.
     
    • Like Like x 3
  4. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,521
    Likes Received:
    2,566
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,251 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Me too, now !! I did the test this lunchtime instead of eating (for have the train !)! i have found an folder renamed in programfiles, maybe was wrong, and is include your old build .... :( i'm sorry :oops:
    i'm not sure, MP1.3 final includ this log
    i try it, this night !
     
    • Like Like x 2
  5. legnod
    • Premium Supporter

    legnod MP Donator

    Joined:
    September 24, 2011
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    275
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +303 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I installed the latest build and can confirm that my problem with the focus after MP startup (described here) is still there.

    Settings:
    settings.png

    This log file was copied after a basic HTPC startup. After Startup the mouse cursor is visible at the top left corner but MP doesnt respond to my remote (Harmony ONE with IRSS). If i click once inside the GUI mp is working fine. If i wait for the windows screensaver and then press a remote button, the screensaver disappears and MP has focus and the remote works fine.

    I will try out your advice to disabling the taskbar flickering and report if it got any effect.
     
  6. Atomic7431

    Atomic7431 Portal Pro

    Joined:
    June 17, 2011
    Messages:
    497
    Likes Received:
    65
    Ratings:
    +71 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    remote double input is indeed confirmed here.

    installed this on a laptop and setup the same way as Holzi but using keyboard and the down arrow moves down 2 menu items at once.

    added full logs and only just installed so should be fairly clean for you.
     
    Last edited: April 30, 2013
    • Like Like x 2
  7. Wo0zy
    • Premium Supporter

    Wo0zy Retired Team Member

    Joined:
    April 30, 2008
    Messages:
    394
    Likes Received:
    128
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +148 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Scythe,

    I've tested the latest build at work on a couple of hardware platforms and it's working very well. No issues found. The ability to correctly minimise MP (not to tray) is a massive boost! Have adjusted my external player script to take advantage of this and it's working GREAT! (y)

    Will test at home later (on my old box) once wife and kids are in bed.

    Looking good so far (for me at least). (y)

    Fingers crossed ;)

    Wo0zy
     
    • Like Like x 2
  8. elliottmc
    • Premium Supporter

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    So @Scythe42 - where are we with this? Show-stoppers or not?
     
  9. Scythe42
    • Premium Supporter

    Scythe42 Retired Team Member

    Joined:
    June 20, 2009
    Messages:
    2,065
    Likes Received:
    2,632
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Professional Hacker
    Location:
    Berlin
    Ratings:
    +2,724 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Double Input. Need guys who can reproduce it and test binaries for me. I know where it is and what causes it (some are in MediaPortal.cs) that never made sense to me and is now causing the double inputs. The code was probably never called before properly.

    But I need testers...
     
    • Like Like x 4
  10. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,296
    Likes Received:
    6,248
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,269 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    • Like Like x 1
  11. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,296
    Likes Received:
    6,248
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,269 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Go :)

    Try me :)
     
    • Like Like x 1
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!