SlimTV Client error - No Player

Discussion in 'Plugin Development' started by Knightro, March 16, 2012.

  1. Knightro
    • Premium Supporter

    Knightro MP Donator

    Joined:
    December 7, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    Kincardine
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    Hello,



    I've tried everything that I can think of besides removing everything and starting over. I'm making this post remotely so I will update it when I get home with more information. Hopefully its something simple.

    -KT
     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    11,088
    Likes Received:
    4,766
    Ratings:
    +6,825 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    you need to have the TsReader.ax installed (usually available when MP1 was installed before).

    Check the wiki instructions
     
  4. Knightro
    • Premium Supporter

    Knightro MP Donator

    Joined:
    December 7, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    Kincardine
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    Hi Morpheus,

    I redid the TsReader.ax for a 2nd time which corrected the original problem.

    I now have another problem which I cant figure out.

    [2012-04-19 21:47:36,161] [142966 ] [InputMgr ] [ERROR] - localhost: Object reference not set to an instance of an object.
     

    Attached Files:

  5. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    11,088
    Likes Received:
    4,766
    Ratings:
    +6,825 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Looks like there is something missing and the situation is not handled correctly :(

    I see you use the Tv4Home Provider. Please consider to switch to MPExtended, it is better.

    Please describe your more in detail:
    • Do you use the Alpha or Easter Build?
    • Is TvServer installed on same machine as MP2?
    • Is Tv4Home installed on same machine as TvServer?
    • Did you configure the Tv4Home server name, if it is different to localhost?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!