TV Groups are not showing up in TVServer Setup | Page 11

Discussion in '1.0.1 and SVN Builds' started by scirocco790, April 12, 2009.

  1. chemelli
    • Premium Supporter

    chemelli Retired Team Member

    Joined:
    September 28, 2006
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,126
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Activation Manager - Cloud Services
    Location:
    Trento, Italy
    Ratings:
    +1,127 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Just analized the two dbs:



    after scan: GroupMap=1070 rows, Channel=1070, Channel (with IsRadio:true)=203

    after delete: GroupMap=1070 rows, Channel= 998, Channel (with IsRadio:true)=131

    so we have a issue in delete :p

    :D for the data provided that made it possible to easy debug/identify ;)

    Simone
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. chemelli
    • Premium Supporter

    chemelli Retired Team Member

    Joined:
    September 28, 2006
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,126
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Activation Manager - Cloud Services
    Location:
    Trento, Italy
    Ratings:
    +1,127 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Fixed in SVN22750

    NOTE: you have to delete all channels and do a new scan to fix this issue !

    Simone
     
  4. thecubist
    • Premium Supporter

    thecubist MP Donator

    Joined:
    April 22, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
     
  5. Schwabe78

    Schwabe78 Portal Member

    Joined:
    April 22, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi

    so i´m happy that you fixed the problem. But i have one prob, how i solve it :oops: ?

    Can you please make a step by step list what to do?

    Must i edit a file? Or need a special program for this? Sry but my program skills isn´t very high.

    Thy a lot for solving the prob and for your help.

    MfG

    Schwabe
     
  6. Schwabe78

    Schwabe78 Portal Member

    Joined:
    April 22, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    hi

    no one an idea ? Only deleting all chanals didn´t help ...

    Greetings

    Schwabe:D
     
  7. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
  8. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,604
    Likes Received:
    449
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +676 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    I have the issues with manual control and TV Channel groups too - I am using the MySQL db, so cannot run the query :(
    is there a solution for me?

    (I'll post logs an stuff if you need :) )
     
  9. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    erm.... why can you not run that query?
    it is not related to what brand of SQL Server you use.
     
  10. Schwabe78

    Schwabe78 Portal Member

    Joined:
    April 22, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    hi

    u must install something für the MYSQL! I thougt MY SQL Studio, without that programm u can´t enter commands.

    Greetings

    Schwabe
     
  11. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,604
    Likes Received:
    449
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +676 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Yup - you need a front end for the DB :(
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!