Update of the EPG grabber [Polish] | Page 5

Discussion in 'Archive' started by chlodny, January 18, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chlodny

    chlodny Portal Pro

    Joined:
    September 18, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    19
    Occupation:
    Tourism
    Location:
    Silesia
    Ratings:
    +19 / 0
    Home Country:
    Poland Poland
    Whoa, that's heavy. I never had problems with that... Maybe it has something to do with the font you use? I have no idea what could go wrong in your case 'cause I've been using my grabber for like ten months and never got such characters...

    Gee, mate! I'd never think that time format has anything to do with that! :D
    About the grabber for TVN International - on the site they provide EPG but it's in flash. However just over the listing there's a nice link: "drukuj":D I checked it and made a grabber for that but though it parsed well in the WebEPG Designer, in the MP it didn't work. I'll have a deeper look at it after the weekend. Also, if you are interested here's the link to the WebEPG manual:
    TV-Server/Configuration/Plugins/WebEPG - MediaPortal Manual Documentation

    Greets,
    cdn

     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. mbork
    • Premium Supporter

    mbork MP Donator

    Joined:
    April 27, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Location:
    Perth
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Hi hlodny,
    thanks a lot for your support in that mather :)
    The time format change introduced another problem thou. Now my AU part of EPG info is crucked... hehe. I'm not sure thou if it is time format that screw it up or the fact that the PL xmltv was imported already. Maybe I do it wrong? I.E I import PL xmltv and then I import AU xmltv. Maybe those files should be merged somehow and imported in one run? All this xmltv thingy is very new to me and my knowledge is very limited (however much better now!). I started my shifts at work now so for a next 5 days I will have limited time to do anything with my HTPC.

    All the best,
    michal

    PS: lukjod, the fonts for Polish EPG is ok here so it must be something on your PC.
     
  4. mbork
    • Premium Supporter

    mbork MP Donator

    Joined:
    April 27, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Location:
    Perth
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Hi chlodny,

    I did a little test today. I refreshed database to get rid of all EPG then I imported AU EPG and all was fine. Next I imported PL EPG and the timing is wrong again. I suspect the import plugin somehow can't import that way properly or my settings are wrong. Seems that the first import to empty Database is ok but the second is getting screwed.

    Cheers.
     
  5. Bradley Dyke

    Bradley Dyke Portal Member

    Joined:
    November 25, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Hi Michal,
    Can i check if you got this working for Perth yet? the wife would be stoked if i could set this up. Also did you have problems connecting your sat box to Mp? i'm assuming this is how you are doing it? So far i have tv working fine through the tuner card but havent managed to get it to recognise the composite input. keep getting graph fail.
    Cheers Brad
     
  6. mbork
    • Premium Supporter

    mbork MP Donator

    Joined:
    April 27, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Location:
    Perth
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Hi Brad,

    I do not use the box, I just have a Satelite PCI Card in my HTPC running MP/DVBViewer. The provider Smard Card is sitting in my Server and my software communicate woth the card via Acamd.

    Yes, the EPG import works with the MP. with not released yet version of EPG Collector which should be released shortly.

    Cheers
     
  7. Bradley Dyke

    Bradley Dyke Portal Member

    Joined:
    November 25, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Thanks Michal,
    will try redong the cards first and then try again. look forward to the EPG collector being released.
     
  8. chlodny

    chlodny Portal Pro

    Joined:
    September 18, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    19
    Occupation:
    Tourism
    Location:
    Silesia
    Ratings:
    +19 / 0
    Home Country:
    Poland Poland
    Hi guys!

    Michal, sorry I dissappeared but I had some personal issues to solve and I had no time to do anything with the MP. Have you solved your problems yet?
     
  9. mbork
    • Premium Supporter

    mbork MP Donator

    Joined:
    April 27, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Location:
    Perth
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Hi chlodny,
    sorry to hear about the problems, hopefully not to serious.
    Well, in the end the problem is that whatever xmltv file I do import first it is ok. But the second imported one is a way out of proper time. I tried different things but nothing works. I'm not sure if it is possible to import 2 different files for different satelites at all or it is possible but some kind of bug exist. To make it more clear: if I import file A and then B, the B timing is not correct. Then if I clear the data base and import first file B and then A, the B is ok and A is not correct. I tried even manually to merge the files and still, no success. Maybe the problem is that my collected from satelite file has episode tags and the scanned one from the scanner does not.

    I can't test more at the moment as I had to remove MP. It refused to play my Sat channels and I did not have the time to sort it out (had to restore DVBViewer for the sake of pece at home... :) ) But I will set it up again in few days as I like it.

    On the other note, I'm using EPG Collector to collect the EPG info directly from the satelite. I have noticed that there is settings for one of the Polish satelites to grab the EPG from. I mention this because you might be interested.

    Cheers
     
  10. chlodny

    chlodny Portal Pro

    Joined:
    September 18, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    19
    Occupation:
    Tourism
    Location:
    Silesia
    Ratings:
    +19 / 0
    Home Country:
    Poland Poland
    Hmm... It means you have to talk to someone who could tell you how to use two grabbers of different timezones. About the EPG collector - I have cable only:)
     
  11. lukjod

    lukjod Portal Pro

    Joined:
    September 5, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Poland Poland
    Show System Specs
    @ Chlodny

    Can You please update tvn meteo, patio and itv. I tried to fix their native grabbers made by You but was unsuccesfull. Meyby You can sort it out
     
Loading...
Similar Threads - Update EPG grabber
  1. ilfesto
    Replies:
    1
    Views:
    1,117
  2. vuego
    Replies:
    1
    Views:
    926
  3. vuego
    Replies:
    2
    Views:
    741
  4. vuego
    Replies:
    3
    Views:
    1,220
  5. vuego
    Replies:
    1
    Views:
    741
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!