Video clips do not work in the Pictures folder (1 Viewer)

andreas2

Portal Pro
August 14, 2009
124
36
Germany Germany
Country flag
Hello,
since some MediaPortal versions video clips in the picture folder do not work. The clips flicker briefly and are finished. In the video folder, these clips work fine.

Thanks Andreas
 

Attachments

Sebastiii

Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,434
    10,256
    France
    France France
    Country flag
    Hi :)
    I can confirm this when using madVR, can you try with EVR? (for testing)
    Thanks.
     

    andreas2

    Portal Pro
    August 14, 2009
    124
    36
    Germany Germany
    Country flag
    Hello Sebastiii,
    at EVR the clips are played at MP 1.21 and in the trial version. At the end of the clip, the next image is displayed. If several clips are consecutive, they will be played without stop. That confused me first. But I think that has always been like that.
    In the trial version, the clips are also played with MadVr. If several clips are arranged one behind the other, they will also be played one after the other. From the 2nd clip, all clips flicker at the end of the clip. The flickering looks like MP 1.21 with MadVr. In the trial version, however, the clip is played back and branched to the next image or clip.
    The logs are of several clips in a row.
     

    Attachments

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,434
    10,256
    France
    France France
    Country flag
    Hey :)
    I'm not sure to follow you there: "In the trial version, however, the clip is played back and branched to the next image or clip"
    Can you explain a bit more or make a video for it? (ofc if it's a bug lol) :)
     

    andreas2

    Portal Pro
    August 14, 2009
    124
    36
    Germany Germany
    Country flag
    Hey Sebastiii,
    my English is bad. So I Have translate it with Google. The trial version is your testversion. After the end of a clip the picture after the clip is played or the next clip starts automaticly, how in a diashow.
    I don't know, is this a feature or a bug?
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,434
    10,256
    France
    France France
    Country flag
    Thanks if I remember right, this is normal (from memory).
    Does it happen too with Evr?

    Tapatalk
     

    andreas2

    Portal Pro
    August 14, 2009
    124
    36
    Germany Germany
    Country flag
    Thanks Sebastiii,
    yes, that's normal. That's the same with EVR. Not normal is the flicker at the end of the video clip on MadVr and your trial. I check this again this evening. I think after the video clip flickers the last picture again before the next video clip is started. I do not know that exactly now. The contents of pictures and clips were similar.
     

    andreas2

    Portal Pro
    August 14, 2009
    124
    36
    Germany Germany
    Country flag
    Hello Sebastiii,
    I once again checked the ad with MadVr and the trial version:
    At the end of the video clip the picture flickers.

    If the video was called directly from the Pictures folder, the folder's display flickers.

    If an image has been displayed and then the video clip is started by the Next function, the previously displayed image flickers.

    If there are several video clips in a row, the previously displayed image flickers after each video clip. Then the next vdeo starts automatically. Then flickers the image, which dispayed before the first video. Then starts the next clip automaticly and the picture flickers again....
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    Rob Hexenmeister Skinning Online Videos question OnlineVideos 2
    A [solved] How to Play All Videos in a List watch/edit Videos 3
    O 1.25.0 Codecs and Video Format for PlayStation 2 Codecs, External Players 0
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    I Video Playback Stuttering General Support 45
    B some videos jerky Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    T Kurze Tonaussetzter bei Videos und TV Allgemeines Supportforum 1
    mrmojo666 [Tv Server Plugin ]Direct Show Video Control Plugin 0.0.0.1 for Hauppauge PVR cards MediaPortal 1 Plugins 0
    ajs [Proposal] Video embedded cover MediaPortal 1 1
    G [solved] Black Screen on all videos after upgrading to either 1.23 or 1.24 from 1.22 General Support 4
    H random black screen live tv and videos (amended) General Support 0
    404 [solved] Live TV...video and audio freeze General Support 20
    R kein Ton bei TV, Video, Aufnahme, Musik Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    U [solved] Dynamic Refresh Rate for 23fps video Watch / Listen Media 1
    J Debug OnlineVideos, How To? OnlineVideos 1
    A MP2.2.2, understanding movies/videos/tv and WTV recordings. General 16
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    H [solved] Video database genres, sort titles and collection thumbnails Newcomers Forum 12
    M How to Watch my videos from my Media Portal to My TV without TV Tuner Newcomers Forum 1
    cbr954rr Issue BOOTSUWRNQ with online videos? Plugin Development 1
    A Working server, no video playback on client General 5
    Megane [Configuration] Be more specific in Video Codec Improvement Suggestions 0
    M Online Video Plugin V.2.32 keine Installtion unter MediaPortal 1.22 ? TV / Streaming 3
    C where is the Online Videos plugin General Support 1
    Similar threads

























    Top Bottom