[solved] - [WIFIREMOTE] Crash occurs when showing rate dialog after watching episode | Page 2

Discussion in 'Trakt' started by ajs, January 9, 2015.

  1. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,466
    Likes Received:
    4,261
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,409 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Can you send me the dlls.txt file that gets output when running the following command dir *.dll /b /s > dlls.txt from the command prompt e.g.
    Code (Text):
    1.  
    2. C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal>dir *.dll /b /s > dlls.txt
    3.  
    I can't understand any other way that error could occur unless it's somehow loading the dll from another location or assembly.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. tony3ridge
    • Premium Supporter

    tony3ridge MP Donator

    Joined:
    June 1, 2012
    Messages:
    243
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +84 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Sorry, I don't know how to do this, I am a novice:(
     
  4. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,466
    Likes Received:
    4,261
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,409 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    No problem,

    1. Open up Explorer and navigate to your MediaPortal install directory e.g. C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal
    2. In the address bar type cmd.
    3. In the command prompt window type dir *.dll /b /s > dlls.txt
    4. Now find the dlls.txt file located in your install directory and attach to this thread.
     
  5. tony3ridge
    • Premium Supporter

    tony3ridge MP Donator

    Joined:
    June 1, 2012
    Messages:
    243
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +84 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
     

    Attached Files:

    • dll.txt
      File size:
      20.2 KB
      Uploaded:
      January 10, 2015
      Views:
      72
    • Thank You! Thank You! x 1
  6. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,466
    Likes Received:
    4,261
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,409 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Okay thanks, I cant see anything that stands out either.

    One more thing if you could, attached is a some debug files (two files, the dll and pdb). Can you extract them into the plugins\windows directory overwriting your existing dll. Then if you could reproduce the issue and attach the error log.
     

    Attached Files:

    • Debug.zip
      File size:
      692.8 KB
      Uploaded:
      January 10, 2015
      Views:
      48
  7. tony3ridge
    • Premium Supporter

    tony3ridge MP Donator

    Joined:
    June 1, 2012
    Messages:
    243
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +84 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
     
  8. seco
    • Team MediaPortal

    seco Development Group

    Joined:
    August 7, 2007
    Messages:
    1,579
    Likes Received:
    897
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,234 / 4
    Home Country:
    Finland Finland
    Show System Specs
    Not sure if there is a remote possibility that older version of Trakt is in Global Assembly Cache (GAC) and that causes the error?
     
  9. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,466
    Likes Received:
    4,261
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,409 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    @seco, there is that possibility. I have no idea how it could of got in the GAC though.

    @tony3ridge, from the looks of the log attached it does indeed appear to match up line numbers from an older version of the plugin.
     
  10. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,466
    Likes Received:
    4,261
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,409 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    @tony3ridge, lets rule out the GAC...

    can you repeat the dlls.txt procedure above for the C:\Windows\assembly directory.
     
  11. tony3ridge
    • Premium Supporter

    tony3ridge MP Donator

    Joined:
    June 1, 2012
    Messages:
    243
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +84 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Not sure how, I did download the latest version of trakt plugin?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!