xmltv install / configure for ATSC / OTA U.S.A | Page 2

Discussion in 'Plugin Development' started by breese, December 15, 2015.

  1. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Awesome write up and it is great to have a free option again! Thanks!! Sadly for me I have 792 channels and only about 100 of them map automatically. Same problem with MC2XML. It's Verizon FiOS's fault, not the scrapers. I have it all set up again and will just have to spend time some day mapping them all again :)



    Thanks for pointing this out to me :)
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    This had the same unwanted side effect SD has, and that is after I use the plugin, now half my channels are messed up. I got a lot of double channel numbers. 504 Fox 4 & 504 HBO West. Any tips on how to keep this from happening?
     
  4. breese
    • Team MediaPortal

    breese Retired Team Member

    Joined:
    July 11, 2011
    Messages:
    3,903
    Likes Received:
    325
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sr. Systems Engineer
    Location:
    Arlington Heights, Illinois
    Ratings:
    +768 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    When doing the mappings in xmltv, you have to verify what the channel # is...
    I try to use TVGuide.com as a reference...
     
  5. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    But see... the channel numbers were all right after the scan and before mapping. Should be able to tell it no to change the numbers :(

    But basically what I am learning is..... to this day.... in this world.... with this technology... FiOS users still can not get a working EPG without going over each one of the 792 channels . Even the ones that got matched with a "Green" color to indicate a full match are getting their channel numbers changed, so every channel is suspicious.

    Not that it is anyone's fault but my own. If I wanted it fixed badly enough I should learn to code and fix the problem myself, as no other FiOS users want to. The naming Verizon does on their channels is absolutely horrid.
     
  6. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Again, thanks tho. Awesome work as I would much rather go over each channel and fix it when it is free, seeing as how I have to do the same thing for MC2XML or SD, both of which costs money. So kudos to you, sir :)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  7. breese
    • Team MediaPortal

    breese Retired Team Member

    Joined:
    July 11, 2011
    Messages:
    3,903
    Likes Received:
    325
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sr. Systems Engineer
    Location:
    Arlington Heights, Illinois
    Ratings:
    +768 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    What version of MP2 did you install?
    The latest test version is giving issues with saving the channel numbers I know I changed correctly
     
  8. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    I am using MP1, in your first post you mentioned it was for MP1 and MP2, right?
     
  9. breese
    • Team MediaPortal

    breese Retired Team Member

    Joined:
    July 11, 2011
    Messages:
    3,903
    Likes Received:
    325
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sr. Systems Engineer
    Location:
    Arlington Heights, Illinois
    Ratings:
    +768 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Yes... I had it working in MP1 before I switched completely over to MP2
     
  10. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,518
    Likes Received:
    4,729
    Ratings:
    +8,195 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    With the greatest respect, the XMLTV plugin has no capacity to cause this problem. I'd bet a lot of money you haven't disabled the SD plugin, and so it's continuing to cause problems for you.
     
  11. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    I have it off and have had it off since I started with Zap2it. To be fair, i will agree that it was not the plugin if you say it cant do that. Maybe SD had some residual effect or I did something else along the way.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!