0004200: Merge audio engine changes from the upstream (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is completey broken with NET4 and NET6 :( Neither an existing profile can be selected nor a new one can be created.
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is...
Description: Hi there. First of all, I appreciate all the effort in MediaPortal 2 release 2.5 - visible changes look great (eg...
Replies
1
Views
333
MP1 MP2 1.30.0 BBC One HD disappeared! DE
OK I looked in the TV channels list and there is only one entry for BBC One HD (channel 101), clicked on preview and got an error message "preview failed: no PMT found " I think I may have found the reason - I read on another forum that the Bluebell hill mast will not be upgraded until the 27th June!
OK I looked in the TV channels list and there is only one entry for BBC One HD (channel 101), clicked on preview and got an error...
Hi, The BBC have recently made changes to their DVB-T2 broadcasts and now I can no longer find BBC one HD , I have scanned three...
Replies
4
Views
883
  • Sticky
MP1 MP2 [News] MediaPortal 2 - 2.5 Release DE
The ZapBack is indeed missing in the WIKI, I've just updated the WIKI with all the default mappings in the different EPG screens. Just map the desired key in "Function Shortcuts" of the "Input Devices". You can map any desired key to "ZapBack" there. The default mapping is "*". Edit: The zapping functions are generally broken with...
The ZapBack is indeed missing in the WIKI, I've just updated the WIKI with all the default mappings in the different EPG screens...
We are proud to present MediaPortal 2.5 MediaPortal 2.5 is a full-blown media center software that addresses most common user...
Replies
69
Views
4K
MP1 MP2 PiP audio problem DE
@Brownard the user @Nordfinn reminded me in the MP2.5 release thead, that he still has this issue. I could not reproduce it as mentioned above, but could confirm the issue on his PC. Have you ever face the problem yet?
@Brownard the user @Nordfinn reminded me in the MP2.5 release thead, that he still has this issue. I could not reproduce it as...
Still trying to solve this: I get no audio from the second picture in PiP mode. Log files of my attempting to do so are attached...
Replies
2
Views
856
  • Locked
If you are having problems with MPAR, re-download and reinstall Mediaportal 1.31 Final.
If you are having problems with MPAR, re-download and reinstall Mediaportal 1.31 Final.
I updated MP from 1.30 to 1.31 and noticed some volume differences through my AVR and went investigating. IN MP Config, loading...
Replies
3
Views
1K
Top Bottom