1.11.0 Crash with Titan skin (1 Viewer)

HomeY

Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,466
    4,635
    45
    ::1
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    This is also confusing:
    Code:
    Time of this report: 5/3/2015, 17:51:07
    ---------------
    Display Devices
    ---------------
              Card name: RDPDD Chained DD
    vs
    Code:
    ime of this report: 7/5/2015, 16:05:06
    ---------------
    Display Devices
    ---------------
              Card name: Intel(R) HD Graphics 4000
    Seems you updated your hardware after 3-5-2015?

    Seems you already had the issue prior to upgrading your hardware... And you say it happens on all other PCs also?
    Pretty weird...

    ** EDIT **
    Please completely remove your 'ajs theme' folder from the \titan\themes and try again.
    TexturePacker always seems to fail on:
    Code:
    TexturePacker: Fast loading of texture c:\programdata\team mediaportal\mediaportal\skin\titan\themes\ajs theme\logos\studios\the movie network.png failed
    Maybe the studio logos push your systems over the edge?
     
    Last edited:

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,466
    4,635
    45
    ::1
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    Clear the cache then open mediaportal till it fails then look in cache>fonts folder and what is listed ?
    I suspect he won't find anything in there, because of:
    Code:
    [2015-07-05 16:02:18,996] [Error  ] [MPMain   ] [ERROR] - GUIFont: Failed to load font debug from cache. Trying to recreate it...
    [2015-07-05 16:02:19,012] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - TextureLoader.CreateFile C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Cache\Titan\fonts\debug_12.dds
    [2015-07-05 16:02:19,027] [Error  ] [MPMain   ] [ERROR] - D3D: InitializeDeviceObjects - Exception: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    But let's see ;)
     

    wizard123

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 24, 2012
    2,543
    2,615
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Yea thats wat i mean if he checks the folder after and no fonts are cached except debug then he prob needs to delete the fonts in windows fonts then delete any registry keys for them, reboot then reinstall. Theres a thread in atheana skin thread for font fix they get screwed up in the registry now an again.
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    12,446
    7,138
    Kyiv
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #57
    Clear the cache then open mediaportal till it fails then look in cache>fonts folder and what is listed ?
    Crash ...
    Code:
     Directory of \\H3PC\c$\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\Fonts
    
    05.07.2015  15:48    <DIR>          .
    05.07.2015  15:48    <DIR>          ..
    07.08.2013  23:18           308 496 Titan.ttf
    07.08.2013  23:18           370 040 TitanLight.ttf
    07.08.2013  23:18           295 892 TitanMedium.ttf
    07.08.2013  23:18           464 756 TitanSmall.ttf
                   4 File(s)      1 439 184 bytes
                   2 Dir(s)  27 504 152 576 bytes free
    Code:
    Directory of \\H3PC\c$\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Cache
    
    05.07.2015  18:58    <DIR>          .
    05.07.2015  18:58    <DIR>          ..
                   0 File(s)              0 bytes
                   2 Dir(s)  27 504 119 808 bytes free
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    F MediaPortal 1.16 server crashing due to user error? General Support 5
    L Service keeps crashing General 5
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    RoChess Weird GPU crash -- possible cause: resizing media MediaPortal 1 Talk 8
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on most channels and on recordings from the same channels General Support 20
    W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on some channels and on some recordings Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
    D [solved] Changed username in Win10, now TV Server config crashes on fresh install Installation, configuration support 1
    ajs Trakt error when start with MP crash Trakt 1
    R TV server crash with WintTV quadHD General 0
    Dark Eyes TVService locks up or fails to restart on resuming from sleep, and crashes when grabbing EPG Installation, configuration support 7
    atlantic [solved] MP1.24 Pre released crash in TV General Support 12
    RoChess Random GPU crash leads to MePo restart, but works fine afterwards MediaPortal 1 14
    R [fixed] [MP2-819] MP2 Server crashes on ATSC OTA channel scan Submit: Bug Reports 33
    doskabouter 1.23.0 Crash when skipping in a dvd Bugreports 3
    J [fixed] [MP2-833] 2.2.2 server crash during import Submit: Bug Reports 50
    P MP2 TV Server crashes when starting - throws error remoting exception General 2
    G MP Crashed during setting up recording. Newcomers Forum 1
    Rob Hexenmeister DVD Skip steps causing crash General Support 2
    badboyxx MP 1.22 final is crashing when jumping forward while playing DVD-Iso watch/edit Videos 26
    Terra Crash when opening ACTORS list My TVSeries 3
    Terra Crash when searching movies, reproducable Moving Pictures 2
    KlausWirn Music crash Bass crash no change to play music Installation, configuration support 2
    cladinshadows85 [solved] Audio playing mutiple times over video and crashing General 8
    joecrow Win 10 crash, hang and freeze with USB Tuner. General Support 13
    Similar threads

























    Top Bottom